Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az, ha egy nádpálcával elvert feneket csalánnal simítják végig?
Figyelt kérdés
okt. 22. 11:09
2/12 cinderella_ válasza:
Próbáld ki, aztán majd írd meg. 😅🤣
3/12 anonim válasza:
Köv kérdésed az lesz, hogy ha életlen késsel kivágnak belöle egy kilos darabot?
4/12 anonim válasza:
#3 és a sebet citromozzák, megsózzák és aztán tekilával öblítik le. alap.
5/12 anonim válasza:
Önts rá ecetet ha ennyire tudni akarod, a csalán önmagában fáj, a sebek meg pláne.
6/12 anonim válasza:
Mindenkinél más a fájdalom érzet és persze nem mindegy mennyire intézik el a hátsód pálcával (és milyennel), de az elég valószínű hogy sokkal intenzívebb élmény lesz utána a csalán, mint pálcázás nélkül.
7/12 Prókátor válasza:
Ha alaposan működött az a pálca, akkor nem lesz nagy a különbség ha csalánnal vagy virágszárral simítják végig. Ugyanis egy alapos, pálcával mért fenekeléstől a fenék elzsibbad, és szinte erzéketlenné válik. Persze ha vannak részek, ahol nem hatott a pálca, ott rendesen megmarad az érzékelés, viszont egy pálca érintéséhez képest a csalán alig jelent fájdalmat. Tehát mindenképpen alig lesz érezhető a csalán csípése.
8/12 anonim válasza:
#7 ezen eltémázgattunk most egy szado úriemberrel, a te írásodban is sok igazság van, némi időt rá kell hagyni a pálca után, de holnap gyakorlatban is teszteljük a kérdést, hogy érzékenyebb lesz-e utána a csalánra, mint előtte.
9/12 anonim válasza:
8-as vagyok, és akkor a tudományos igényű teszt eredménye :) Egy csalánköteggel volt egy fél perces simi, paskolás, utána megvártuk amíg lecseng az érzés, majd következett 40-50 középerős pálcacsapás, direkt csak addig, hogy érzékeny legyen, de még nem zsibbadt, majd ugyanazzal a csalánköteggel újra fél perc simi.
Én úgy sejtettem, hogy intenzívebb érzés lesz a már kicsit felpiszkált idegrendszer miatt, a partnerem azt mondta, hogy szerinte nem lesz jelentős különbség és neki lett igaza, nem éreztem érdemi különbséget, max a pálca által okozott fájdalom adott hozzá a korábbi érzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!