Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, elítélnétek egy lányt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, elítélnétek egy lányt, ha megtudnátok, hogy 12 évesen vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Vagy ha azt nem is, de ilyen idősen már volt szexuális kapcsolata akár fiúval akár lánnyal.

okt. 22. 10:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
97%
Korai. De nem ítélném el.
okt. 22. 10:02
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem
okt. 22. 10:03
 3/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem ítélném el. Vannak korán érők.
okt. 22. 10:10
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Az ő dolga, meg a szüleié. A saját korosztályával nincs nagy gond ezzel. Én a 18 körüli lányokat preferálom.F
okt. 22. 10:10
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kistesóm 12 éves így pont ismerem korosztályát. Nem tudom elképzelni, hogy ők már szexelnénnek. Nagyon fiatalok még. Ebben a korszakban nagyon sokat számít 1-2 év is. Sokkal másabb egy 12 éves lány, mint egy 14 éves.
okt. 22. 10:12
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nejem 13 évesen vesztette el.
okt. 22. 10:29
 7/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem
okt. 22. 10:30
 8/32 anonim ***** válasza:
87%
Sok cigó csaj már 13 évesen ki van égve. Dugják őket, mint a lopott biciklit.
okt. 22. 10:36
 9/32 anonim ***** válasza:
51%
Imádnám
okt. 22. 11:49
 10/32 anonim ***** válasza:
98%

30 évvel ezelőtt is ismertem lányt, aki 13 évesen vesztette el. És tök normális minden oks lány. szóval mindig is előfordult ilyen.

de amúgy abban is lehet valami, mint amit korábban írt valaki, hogy 1-2 év is nagy különbség itt.

de semmiképp nem ítélném el. Szerinte amit tiniként csinál valaki az nagyon külön világ. olyat is ismertem, aki rengeteg csávóval volt, de egy kis kedves, sérült lány, akinek nem volt önbizalma, szülői problémák otthon, úgy érezte senki nem szereti.

okt. 22. 11:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!