Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » My Size óvszer kinyomtatható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

My Size óvszer kinyomtatható méret táblázata mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Körbetekertem és nekem a vékonyabb részen 60-64-es óvszert mutatja, hogy az a jó méret. Ilyet kell akkor vennem, vagy legyen max a 60-as, hogy ne csússzon le?

Normál méretet tudtam csak beszerezni legutóbb, ez 53-as volt, de kínszenvedés volt, nem jött fel, 4 újjal kellett szétfeszítenem, és brutál mód szorított.

okt. 22. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
okt. 22. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki egy 60-ast.
okt. 22. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
A kipróbálás a legbiztosabb módja. Nekem még a 60-as is egy kicsit túl szoros volt, de a 64-es meg már határeset (ha nagyon jó a merevedésem, akkor azért még jó - vérpéniszhez nehezebb megtalálni a jó méretet, mint húspéniszhez)
okt. 22. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Felesleges táblázatokkal bíbelődnöd, vegyél egy 60-ast és meglátod. Próbáld ki először egyedül otthon - legalább gyakorlod hogy kell felvenni és az esetleges méretbibi sem éles akció közben derül ki.
okt. 22. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor keresnem kellett a boltokban kaphatóknál nagyobb átmérőjűt akkor berendeltem pár méretet és felpróbáltam minden méretet, így lett meg az igazi, ami kényelmes és a helyén marad. Nem szórakoztam a méretválasztós hókuszpókkal, inkább saját tapasztalásból választottam.
okt. 23. 06:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!