Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány évesen voltatok a legszégyellősebbek lányok előtt?
Figyelt kérdés
okt. 21. 22:22
1/9 anonim válasza:
15 amikor a nővérem és a barátnői vissza éltek a helyzettel...
3/9 anonim válasza:
Ja semmi extra, csak kaptam egy két feladatot, meg le kellett vetkőznöm előttük... (1)
5/9 anonim válasza:
Sosem voltam szégyenlős, nudista családból származom.
És mindig tetszett a lányoknak amit láttak... ;)
6/9 anonim válasza:
13-15 éves korom között nővérem előtt, de aztán ez a szégyenlősség elmúlt.
8/9 anonim válasza:
Jó kérdés, szerintem fej-fej mellett egyrészt 13-15 évesen, mikor elkezdtek a családban cikizni (azaz tudatták velem, hogy észrevették serdülőkori testi változásaim), és ebből fakadóan 20 évesen, az első intim együttlétem során.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!