Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt a párommal 36 éves férfi vagyok a párom is velem egy idős van két gyereke most lesz majd a válás. Sajnos neki is nehéz időszak van a háta mögött mert kétszer is kellett költöznie. Sajnos a munkahelyemet elvesztettem egészségügyi okok miatt. Jelenleg részmunkaidőben dolgozok a párom maximalisan támogat ezzel nem is lenne baj. Sajnos a párom is az utóbbi időkben lelkileg testileg padlón volt vérszegény. A testi kapcsolat nem igazán ment jól a részéről. De viszont amióta volt orvosnál végre írtak neki gyógyszert a vérszegénységre a szexuális életünk nagyon is jó lett az utóbbi napokban ami még engem is nagyon meglepett mert 3-4 órás együttlétek voltak. De a mai nap viszont hiába vágytam rá akartam is de egyszerűen a férfiasságom kezdett cserben hagyni. Fáradt is voltam nekem is sok volt a stressz. Sajnos a védekezés az elmarad mivel a párom nem szereti gumival semmiféle fogamzásgátló nincs és minden egyes alkalommal egyre nehezebb nekem is így pedig csodalatos vele minden. Szerintetek okozhat ez ilyen problémát egy férfinál hogy ha nagyon meg kell magát tartóztatni? Vagy csak a stressz miatt vallottam majdnem kudarcot? A párom nem problémázott a dolgokon csak nekem volt egy cikiokt. 21. 15:14
1/5 anonim válasza:
Ne legyen ciki. Stresszes vagy, fáradt stb. Van ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Sajnos nem egyszerű az életem a betegségek miatt de a párom így is elfogadott soha nem bántott meg ilyen dolgok miatt. Neki is volt egy mélypont kb egy másfél hónapja amikor szinte magánélet nem volt de egy hete mint akit kicseréltek de ma meg én vallottam majdnem kudarcot. A kudarc az annyi volt hogy a párom ketszer is csúcsra jutott én meg már arra is alkalmatlan voltam hogy a férfiassagom működjön. Tegnap volt a rokonommal egy csúnya vita keveset aludtam és nem működtem. Csak azért félek nem akarom hogy ez máskor is így történjen
okt. 21. 15:23
3/5 anonim válasza:
Elárulom neked, hogy ilyen idős korára a férfiak minimum 80 százaléka egyszer, vagy többször megtapasztalta, hogy nem akar működni a műszer...
Teljesen normális, ha stressz, fáradtság, betegség, stb fennáll.
Csak sokan nem merik felvállalni.
4/5 anonim válasza:
Stressz miatt van,nyugi és elmúlik majd. Voltam már én is így mint te, hogy nem úgy működött, de szerencsére már minden ok. Neked is azt kívánom, és ne stresszelj!!!
5/5 anonim válasza:
3-4 órás menet?? Álmaidban kishaver. Főleg ennyi nyűggel meg hisztivel... 😄
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!