Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gyerekkori szexuális élménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekkori szexuális élmények/ismeretek mennyire vannak hatással a nemi identitásra? N

Figyelt kérdés

Tudom sokan kamu sztorinak fogják hinni, de elmesélem, mert igaz.

Óvodás/Általános iskola alsó tagozatos koromban sok időt töltöttem az unokanővéremnél (1 évvel idősebb nálam). Mivel gyerekek voltunk mindig együtt fürödtünk. Egyszer kíváncsiságból megkérdeztem tőle, hogy nem e akarná kipróbálni velem a nyelves csókot, amire igent mondott. Persze köze sem volt úgy a csókhoz de egymás szájába dugtuk a nyelvünket. Le is buktunk az anyja előtt aki ránk nyitott így tök kellemetlen volt. Viszont ez után az alkalom után már az unokanővérem kezdeményezte mindig ezeket a helyzeteket, pl mikor át jött hozzánk mindig bunkert építettünk és a bunkerbe bújva csókolóztunk mert mindig kérte. Ez addig ment míg egyszer szerelmet vallott nekem, amit teljesen meghökkenve fogadtam. Nekem ez csak "ismerkedés/kíváncsiskodás" volt amit hozzá teszem, azon az 1 alkalmon kívül amit én kértem, nem lett volna több, ha ő utána nem kezdeményez. Ezt így abba is hagytam vele miután azt mondta szerelmes belém.

Azóta én 27, ő már 28 éves. Tizenévesen volt pár szexuális kapcsolata pasikkal de azóta teljesen leszbikus lett és már bejegyzett élettársi viszonya is van egy nővel, én viszont teljesen hetero vagyok, csak férfiakkal volt szexuális kapcsolatom.

Szerintetek van közöm hozzá, hogy leszbikus lett, vagy ez már eleve benne volt?

Hiszen rám semmilyen hatással nem lett ez a gyerekkori "kapcsolat" míg neki úgy tűnik igen.

27N

okt. 21. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ő már alapból olyan , azt kapta a sorstól.
okt. 21. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem lehet miattad van. Annyira jó csaj vagy, hogy beleivódott az idegrendszerébe. De komolyan.
okt. 21. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség, h miattad lett leszbikus. Engem a bátyám taperoltkiskoromban ezek szerint akkor a te állításod alapján nekem heteronak kéne lennem, de nem, én leszbikus vagyok.
okt. 23. 02:57
 4/4 anonim ***** válasza:
3. Bocs, de azt a tapperolást jo élménynek élted meg vagy valami borzasztoságnak? (Tudom kényes. Priviben is jo.)
ma 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!