Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnak a nők a szex extrém formáihoz?
Figyelt kérdés
vajon miért van az hogy sok nő vonzódik olyan dolgokhoz ami nem épp szokványos vagy "normális" pl ha nem pasival csinálják hanem "kedvenccel".
Nemrég kerültem képbe ezzel az egésszel , valaki által aki régóta benne van és megdöbbentett hogy mikor mesélt, azt gondoltam hogy ritka és csak az én fejemben van valami probléma,de kiderült hogy gyakoribb mint gondoltam.
más is vonzónak tartja ez?
L
okt. 21. 10:06
1/15 cinderella_ válasza:
Milyen "kedvenccel"? Remélem valami játékszerre gondolsz. 😳
2/15 anonim válasza:
Pasiként nem tudom de több nőr is ismerek akinek ez bejön.
3/15 anonim válasza:
A kedvenc alatt csak nem animal szexre gondolsz?
4/15 anonim válasza:
Hát én még nem találtam olyan nőt, aki bármilyen extrémitás iránt érdeklődött volna :/
5/15 anonim válasza:
Van ilyen, amikor nincs pasi és már unalmasak a játékszerek. Ismertem ilyen lányt, ezen kívűl teljesen átlagos volt.
6/15 anonim válasza:
Már nem is létezik a kérdező és hamarosan a kérdést is törölni fogják szerintem.
7/15 anonim válasza:
Amúgy meg szerintem a legtöbb nő kizárólag az átlagos szexet szereti azzal a pasival, akihez érzelmileg is kötődik. Az extrémszex-kedvelők vannak kevesebben, pont amiatt, mert érzelmességre, romantikára vágynak.
8/15 anonim válasza:
Elég beteg lehet az a nő aki bármilyen állat falloszát magába engedi, főleg, hogy ott nettó semmi higiénia nincs nagy általánosságban. Meg őszintén, ki élvezi azt ha a puncijába élvez mondjuk a saját kutyája? Jesszus...
9/15 anonim válasza:
Engem izgat ha a lányok ilyet csinálnak
10/15 anonim válasza:
A pasiknak általában izgalmas az ilyen lány és nem is annyira ritkaság, csak persze titkolják.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!