Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el magam?
Figyelt kérdés
Pár hónapja van egy párom, aki minden téren megfelel. Több kapcsolatom is volt előtte, de egyiknek se volt "tökéletes" teste és túl sok tapasztalata nők terén. Na neki számomra tökéletes teste van és elég sok nője volt, emiatt elég sok mindent kipróbált szex terén. Én is nagyon sok mindenbe benne vagyok, nem sok tabu van számomra. Viszont előtte nagyon feszengek. 170 cm vagyok és 100 kg. Nyilván teszek ellene, diéta, mozgás stb. Nem ez a lényeg...mert amúgy szexinek IS tudom érezni magam, meg is néznek az utcán, de mikor le kell vetkőzni vagy olyan pózt "felvenni" szex közben, ami többet mutat, már minden bajom van. Szeretnék vele zuhanyozni vagy világosba szexelni, nem csak félhomályban...próbálom olyankor kikapcsolni az agyam, de nagyon nehéz. Most kéri tőlem, hogy üljek az arcára...de ott viszont milyen látvány fogadná, hogy a kötényhasam csüng felette. Idáig ezzel sose volt problémám, de vele valahogy ezek nagyon erősen előjöttek. Hogyan küzdjem le ezeket a dolgokat...és hogy tudnám teljesen megőrjíteni az ágyban? Bár idáig is meg vagyunk egymással elégedve és tényleg szeret és imád a hajszálamtól a lábujjaimig (ahogy ő mondja)...de fejben kell nekem rendbe rakni ezeket
okt. 21. 09:57
1/6 cinderella_ válasza:
Ő tisztában van ezzel, téged választott. Nyugodtan elengedheted magad, mert minden izgatja rajtad. Kösd be a szemét és úgy ülj az arcára, ha az megnyugtat. 🤭 Úgy is ügyes lesz, ha nem lát. 🤭
okt. 21. 10:07
2/6 anonim válasza:
Ha azt kéri akkor azt szereti és úgy szeret téged is.
A barátnőm is hasonló és nagyon imádom ha a számra ül, bár nálunk ez sose volt probléma.
Nyilván azért tetszel neki mert olyan vagy amilyen.
Hidd el hogy a média által sugallt deszka csajok nem sok férfinak jönnek be, de kötelező azt dicsérni mert hát azért mégis na.
okt. 21. 10:11
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ezek jól estek :)
okt. 21. 10:24
4/6 anonim válasza:
Milyen látvány fogadná? Nem hiszem, hogy nézelődni fog, inkább csukott szemmel lefetyelni és teljesen belefúrni az arcát az öledbe! Szerintem is szexi lehetsz!
okt. 21. 10:50
5/6 platinumhand válasza:
Biztosan bejössz neki, ha téged választott és belédszeretett. Szerintem ne görcsölj a kinézeteden! :)
okt. 21. 21:08
6/6 anonim válasza:
Jó, mondjuk az arcra ülés maga az nekem már csöppet extrém, de a lényegre térve: ahogy írták is előttem, nem véletlenül van most veled. Nyilván ebbe bele tartozik az is, hogy a hasadat is szereti. Az egy nagy tévhit, hogy csak a zörgő csontú, nulla hasú hölgyikék lehetnek szépek.
Meg aztán mindenkinek más a szép. Nekem kissé túlsúlyos pasiként például rettentően furcsa volt, hogy barátnőmnek nem, hogy semmi problémája nincs a testalkatommal, de még tetszik is neki. Szerintem az emberek magukkal szemben sokkal kritikusabbak, mint amilyen például a szerelmük velük szemben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!