Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen van? Sose gondoltam volna.
Én is vittem már prostit szabadnapján pl pizzázni vagy autós szafariba Szadára. Utána felhívott és lerendzett természetesen nem fogadott el pénzt.
Amúgy normális sokat szoktunk beszélgetni messengeren.
De mint rendes barátnő nem kéne.
11-es: Miért lennék buta,mert szerencsém volt? Vagy csak azért,mert te már mindjárt túlgondoltad ennek az egész sztorinak a végkimenetelét?
15-ös: Elvileg ha rendeződik az anyagi helyzete akkor velem is ez a terve.
Ez az egész úgy indult hogy mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak alapból,aztán kiderült hogy sok hasonlóság van köztünk,a többi már adta magát. Ezek szerint akkor annyira nem hihetetlen ez a sztori ha más emberekkel is történik hasonló.Egyébként nem kamu,ez a helyzet.
Az a tündéri, hogy te ezt valami eszeveszett nagy szerelemnek tudod be, közben meg csak annyi van, hogy lehet, hogy bejössz neki valamilyen szinten, de ugyanúgy megkopaszt, mint másokat, ráadásul te most fix fizetős vendége lettél.
Ha tényleg belédszeretett volna, és a barátnőd lenne, akkor nem kérne pénzt az aktusért.
De amúgy még csak nem is hazudott neked, mert ő egy szóval nem mondta, hogy jártok, csak annyit, hogy külsőre bejössz neki.
És persze, gumi nélkül dugod, úgy, hogy azt sem titkolja el, hogy azért mással is ez megesik, meg persze csak addig a "barátnőd", ameddig fizetsz neki...
Nyilván léttezhet olyan, hogy egy prosti beleszeret egy ügyfelébe, de ez most itt nem az az eset. Kedvel, tetszel neki, de ugyanúgy csak egy ügyfele vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!