Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel napi szinten beszélni?
Figyelt kérdés
Szeretői kapcsolatban napi szinten kommunikálni, szerintetek ez belefér? Megbeszélni kinek milyen napja volt. Néha úgy találkoznak, hogy csak 10 percre, ahol csóktól több nincs (idő hiány miatt )
Szerintem felesleges az ilyen "rizsázás ". Ti mit gondoltok?
okt. 20. 21:22
A kérdező szavazást indított:
Belefér
Nem fér bele.
21 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ha szerinted felesleges akkor ne csináld.
Szerintem minden kapcsolatba az fér bele ami mindkét félnek jó.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is írja, a felek múlik mi fér bele és mi nem. Netán engedélyt kellene kérned anyukádtól rá? Az más kérdés, hogy az ennyire szoros kapcsolat már kezdődő érzelmi kötelék is lehet (de ettől még nem lesz automatikusan az!).
3/4 anonim válasza:
Szerintem, ha vki csak dugni akar, az menjen prostihoz.
Nyilván nem kell mindent megbeszélni, de ha vkivel össszejársz szexelni, akkor ne már csak okké, most dugunk aztán pá, kövi dugásnál talizunk
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy? Mi minden nap dumáltunk, csináltunk programokat is, együtt ebédeltünk vagy vacsoráztunk hetente többször…
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!