Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Holgyek! Eloallt ismeros vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek! Eloallt ismeros vagy ismeretlen azzal, hogy fizetne nektek? Hogyan tortent? Belementetek?

Figyelt kérdés
Nem rairni akarok senkire, aki esetleg igent mondott, van aki erdekel es jol haladnak vele a dolgok. Csak mindig is erdekelt, hogy az ellenkezo nemnek ezek a tortenetek hogyan szuletnek. Ruhauzletben vagy barhol odalepne egy ismeretlen es szexualis ajanlattal probalkozna, lehet belemenne a holgy, de lehet rosszul jarna a pasi es a holgy szol a biztonsagiaknak. Ha meg ismeros, nem barat, hogyan veti fel... Max azt tudom elkepzelni, hogy nyilt utcan probalkozik be valaki, mert ott nincs hirtelen elerhezo biztonsagi szemelyzet, viszont nem ijedne meg az erintett holgy?
okt. 20. 18:43
 1/5 cinderella_ ***** válasza:
78%
Elképzelhetetlen. Főleg, ha nem is szimpatikus az illető. 💁‍♀️ Ha nem hivatásos hölgyet szólít le, akkor biztos tovább állnak a hölgyek. 😅
okt. 20. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Engem egy ügyfelem nem hagyott élni hosszú hónapokig.

Ajándékokat küldött, próbált mindenféle módon felszedni. 30 évvel volt nálam idősebb a pasas.

Megtudta valahonnan, hogy új autót akarok venni, és egyszercsak előállt egy soknullás ajánlattal. Csak úgy. Bele az arcomba. Pár hétig gondolkodtam rajta. Majd belementem

okt. 20. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Élőben nem történt ilyen, csak gyakorin jöttek random ajánlatokkal.

Hogy őszinte legyek, érdekes a gondolat, sokszor eszembe jutott az a bizonyos "mi lenne, ha...", de élőben vagy gyökeret eresztenék és elég bután néznék ki a fejemből, vagy elvörösödnék és elsietnék a helyszínről. Van munkám, igaz utálom, de nem fizet rosszul. Rászorulva (ennyire) nem vagyok, hogy szükség fejében bármire igent mondjak, erotikus ajánlat pénzért való elfogadása esetén pedig rögtön "ócsó lotyónak" számítanék, akár szükség, szórakozás, élvezet vagy kíváncsiság visz bele.

okt. 20. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha lenne ilyen sem mennék bele. 29/N
okt. 20. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Munkahleyen egy páran már ajánlottak ilyet. Nem érdekel a dolog, nem is jöhetnek többet.
okt. 20. 21:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!