Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger macska kérdése:
Masztiról a szexre sok idő át szokni?
Figyelt kérdés
Szóval én 19 éves vagyok és csak most lett barátnőm és elsőnek fel sem állt de már az megoldódott fel áll minden de a lyukat épp nem találtam na ezek aztán meg oldódtak hála az égnek de valamikor akció közben le lankad és olyankor ujjazom és utána újra be rakom de önkielégítéskor nem lankadt le csak hogy ez helyre fog-e jönni vagyis át szokok eokt. 20. 09:58
1/5 anonim válasza:
mivel az elején vagy és stresszelsz a csajtól azért lankad le. ue. van velem is de ha sokat dugsz, pl. kurvákkal akkor nem fog lelankadni
2/5 anonim válasza:
Jaj szegény barátnőd, hetek óta szenvedsz, rá fog unni hogy nem tudod kielégítőni. Szedd össze magad
3/5 anonim válasza:
Férfiként muszáj kielégíteni a nődet is, az nem elég ha csak Te elégülsz ki. Rá is figyelned kell.
4/5 anonim válasza:
Ne verd a farkadat egyálltalán,helyre jössz.
5/5 anonim válasza:
Két szemvillanás - mert nálad NEM a maszturbáció okozza a gondot! Mindenki veri, de a többségnek mégsem okoz gondot az élő szex.
A te problémád a teljesítménykényszer miatti stressz, ezért lankadsz be. Ezen nem segít az sem ha egyáltalán nem vered, fejben kell rendet raknod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!