Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szereti még ezt az élményt prostizás után?
Figyelt kérdés
Itt van vasárnap reggelre és már túl vagyok egy fizetős szexen. Ilyenkor mikor jössz ki a csajtól, szerszàmod bizsereg, a hátad karmolásokkal teli. Liftbe beszáll melléd egy család akik lehet misére mennek. Te meg állsz ott és nyugodt vagy mert most ürítettél.
Nekem ilyenkor mindig más a világ. Mintha nem a valóság venne körül, imádom ezt az érzést és lehet ez az amiért prostizok és nem maga a szex.
okt. 20. 08:22
1/8 anonim válasza:
Úgy látszik, mégsem teljes az élmény, ha nem volt kivel megosztanod.
2/8 A kérdező kommentje:
Képzeld a haverjaim nem tudják hogy prodtikhoz járok, lehet elmondanák páromnak is, aki most otthon van a családjánál. Koliban se mondom el senkinek, mert egyetemen gáznak tartják ha fizetsz azért ami ingyen is van.
okt. 20. 08:32
3/8 anonim válasza:
Ja, és a csajodnak fel sem tűnik a szétkarmolt hátad.
De tudod mit?
Te vagy a nap hőse 😂
4/8 A kérdező kommentje:
Gond ha nem múlik el hétfő estig :) de elszokott addigra. Tesó elveszel a részletekben, menj el egy fizetőshöz hogy a kérdésemre tudj választ adni, adok kölcsön ha kell.
okt. 20. 08:38
5/8 anonim válasza:
Írj egy privit, küldöm a paypal-t, amire utalhatsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Anyudnak adtam ma reggel kérd el tőle, mondta is hogy van egy velem egykorú fia. Na puszillak öcskös!
okt. 20. 08:46
8/8 anonim válasza:
Beszáll a liftbe egy család akik lehet pont egy pasit keresgélnek a neten beszállónak.
😊
Soha nem tudhatod.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!