Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini korban minden fiúnak érzékenyebb a farka, hamarabb elment, mint felnőttkorban?
Figyelt kérdés
Emlékszem tizenévesen szinte állandóan állt a farkam. Ha hozzám ért egy lány már kőkeményen állt.
Azért teszem fel a kérdést, mert amikor 14 évesen megmarkolta az álló farkamat egy lány osztálytársam, már akkor majdnem elélveztem, most meg azért intenzívebb 10 perc farokverés kell, hogy elmenjek. Tini korban mindenki ilyen volt?
okt. 19. 17:33
1/8 anonim válasza:
Remélem hogy így van, és később tovább bírom majd 😂
2/8 anonim válasza:
Igen, én is ilyen voltam. Már ha csak átöleltem a lányt attól állt a gatyámban a farkam és majdnem elélveztem a ruha dörzsölésétől. Az első dugásál meg még gumiban is rögtön elélveztem ahogy bedugtam a lány puncijába. Aztán rájöttem, hogy orállal kell kezdeni oda-vissza, utána második körben jöhet a dugás. Ma meg már gumiban semmit se érzek, le is konyul olyankor, csak gumi nélkül megy, második kör meg legkorábban 24 óra múlva jöhetne szóba.
3/8 A kérdező kommentje:
Most hány éves vagy #2?
okt. 19. 18:09
6/8 anonim válasza:
Igen, ez kb. így működik, amikor még minden inger új, és jól működik a keringés is.
7/8 anonim válasza:
Első szexem olyan volt, mint a napfogyatkozás, nem oly gyönyörű, de kb. olyan hosszú. Úgy a 30-ik együttlétünk után már 40-50 percekig tartott egy menet.Aztán azzal a lánnyal voltunk együtt 1,5 évig, életem legnagyobb szerelme volt. A következő kapcsolataim meg sem közelítette ezt, sőt az időtartam újra 5-10 percre visszaesett, maradt sokáig. Majd ahogy jöttek a tapasztalatok (kapcsolatok) mindig volt új a nap alatt, egyre tapasztaltabb lettem, megint-csak kezdett kitolódni az időtartam. Most meg már nem is érdekel mennyi ideig tart, mert nem az időtartam a lényeg, hanem a minőség és hogy mindkettőnknek jó legyen. 2-es hsz: na az nálam is úgy van, anno mindig használtam, most meg akármilyen vékony nem érzem azt az ingert, nem jön át az érzés, amit a forró nedves punci ad és oda merevség. 49F
8/8 anonim válasza:
Fiatalon folyamat allt.
De annyira kemeny voltam, hogy ha akartam, a vegtelensegig birtam.
Gondolom masnak is ismeros az, amikor tok potens vagy es raveszel egy serkentot is es annyira feszul a darda, h mar kb nem is erzel vele. Mintha egy vascsoved lenne. Mara mar igy 4X fele, mar csak siman kemenyen all, de ha ugy van, gyorsan el tudok sulni. A vegtelen biras eltunt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!