Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NEM lesz magánéletem?????
Én a zuhanyzóban/kádban masztiznék.
Ha jönne a pasim, akkor azt is ott napközben, amikor a másik dolgozik vagy boltban van. Egyébként pedig kivennék egy szobát 2 éjszakára. Igazából ha valaki egyedül van egy szobában, akkor sem lehet vinni oda vendéget aludni. Én úgy tudom.
En is shared house-ban lakom, konyha-furdo kozos, de itt legalabb mindenkinek van egy kulon szobaja, ahova elvonulhat. Ennel alabb en sem tudom sajnos adni, de a szobaert is 1.000€-t fizetek havonta.
29/F
Nem vagy felnőtt, hanem egy elkényeztetett kislány, aki gy nőtt fel hogy nem zavarták a magánszféráját! Akár hiszed, akár nem, az emberej java része így nőtt fel, élte így a fiatalságát. Akár kollégiumban, diák szállón, albérletben szobatárssal, vagy nevelő intézetben, és alkalmazkodott, mert nem volt választási lehetősége. S a kulcs szó ott van, "alkalmazkodni!
Nem a világ fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell a világhoz alkalmaszkodnod! Ergo ez formálja a személyiséged! Lehet dacolni mert a világot nem te irányítod, de hidd el, hogy fárasztó így élni, és belátni, hogy "bakker egy magam próbáltam megváltoztatni a világot, és nem változott semmi, csak nap mint nap idegbajt kaptam, mert mindig volt valami ami bh.szta az idegrendszerem. Nőlj fel az élethez kislány, és fogadd el hogy léteznek emberek, akiket el kell hogy fogadj a légteredben. Alkalmazkodj, ami egy izgalmas dolog, ami nem kicsit alapja a kapcsolatteremtésnek!
Kérdező!
Ne kiabálj privátban se! Nem 40 éves vagyok, hanem 52 szüleim már nem élnek, van wgy 30 éves fiam, egy unokám, és mellette egy nevelt lányom. S képzeld, kicsit hamarabb bnőttem fel mint kellett volna! Azt írod, hogy ilyentől nem fogadsz el tanácsot. A te dolgod! Te kérdeztél, s itt sokan válaszoltak. Tudom, hogy az igazság fáj. Hidd el, senkinek se egy tündérmese az élete, még a jómódban élőknél se! Van akit otthon, van akit a gyerektársai, van akit mindenki bánt mindenhol, de nem ez a lényeg! ont azt nem értelmezted ami főleg rád vonatkozik! Kicsit nyersebb leszek mint az előbb, talán úgy érteni fogod!
Nem körülötted forog a világ! Lehet, egyszer majd lesz lehetőséged válogatni, és preferenciaként a szóló lakhatás alapján dönteni. De ahogy látom, nem engedheted meg magadnak hogy nagyon válogass!
Privátban előadott hisztid a gyermeteg viselkedésedre mutat. Tényleg nőlj fel, és viseld el hogy ez a világ nem körülötted forog. A világ az valós, és soha nem fogod tudni a te igényeidre alakítani! A lehetőséged megvan, hogy kerüld azokat a dolgokat, amik nem tetszenek vagy zavarnak.
Amennyiben maradsz, úgy vagy megszokod, ha nem akkor megsz.pod!
Öt évet húztam le koliban.
Fél év után minden gond nélkül masztiztam éjszak - de ugyanígy volt a szobatársam is.
A barátommal eleinte mindig elvonultunk, de aztán megszoktuk hogy nem vagyunk egyedül.
Közben a szobatársamék is hozzászoktak.
Jó volt négyesben is...:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!