Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan szerintetek aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szerintetek aki vállalná, hogy kitakarít miközben cserébe közben kiélheti bdsm vágyait?

Figyelt kérdés
Korábban már láttam valahol olyat aki hirdette hogy kitakarít valakinél, ha közben meztelen lehet (csak egy erényövet venne fel) és közben pl bilincset stb is vislene. Innen jött a kérdés, tényleg van olyan aki megtenne ilyet?

okt. 19. 13:16
A kérdező szavazást indított:
Én kitakarítanék ilyen feltételekkel (férfi vagyok)
Én kitakarítanék ilyen feltételekkel (nő vagyok)
Én nem vállalnám (férfi vagyok)
Én nem vállalnám (nő vagyok)
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de kb csak férfit fogsz erre a feladatra találni és ők sem a helyesebb fajtából lesznek 😅
okt. 19. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Mennyit fizetnél érte?
okt. 19. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ hogy milyen bilincsben.
okt. 19. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Hozzám lehet jönni meztelenül takarítani.
okt. 20. 06:39
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Én szívesen mennék, persze csak nőhöz.

Fizetős csajnál voltam már így, de azért az nem igazi.

okt. 20. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Volt szerencsém takarítószolgákhoz. A többség csak alibi munkát végez, nem céljuk érdemben elvégezni a munkát, hanem elsősorban a fantáziájuk megélése a fontos. Éppen ezért soha semmit nem adnék cserébe nekik azért, mert “kitakarítottak”. Inkább adjanak ők azért cserébe valamit, mert adtam lehetőséget arra, hogy átéljék amit akarnak.
okt. 24. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én benne lennék, de nem pontosan így, és a korábbi hozzászólóknak is igazat adok. Kezdjük ott, hogy fiúként alapvetően nőknél takarítanék, és nem meztelenül, hanem vagy valamilyen tipikus szobalány szettben, vagy más női ruhában. A megalázás, kényszerítés, kiszolgáltatottság a fétiseim, így akár bilincs, akár lakattal zárható magassarkú, ballgag és hasonlók jöhetnének. Igényelném közben az utasítgatást, fizikai jelenlétet (pofozás, lökdösés, rángatás, leköpés, tárgyiasítás). Ennek megfelelően "lelkiismeretesen" takarítanék, igényelném is hogy ha nem végzek elég alapos munkát, akkor a nő ezt tegye szóvá, utasítson, amiket korábban írtam.

Ugyanakkor nem vagyok profi takarító, és nem értek hozzá mint szakmához. Nem vállalnék tökéletes takarítást, hiszen alapvetően nem is ez a fő célja a dolognak. Aki valódi, rendes takarítást szeretne az hívjon szakembert, akinek ez a munkája, ért hozzá és megvannak a megfelelő eszközei hozzá, amikkel hatékonyan dolgozik. Én sokkal inkább egyfajta szerepjátékként fognám fel a dolgot, aminek kétharmada valamilyen fétis-játék, egyharmada pedig valódi takarítás.

Értelemszerűen vadidegenekhez nem fogok csettintésre elmenni, hogy kedvükre csicskáztathassanak, mivel ez számomra egy ugyanolyan szerepjáték mint bármelyik másik, ennél fogva bizalmat és előzetes ismeretet igényel.

nov. 7. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha leszíjazva elvered a fenekem, akkor vállalom.
nov. 14. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!