Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kollegámnak reggel, munka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollegámnak reggel, munka elején állt a farka vagy negyed óráig, vajon engem kívánt meg, vagy csak reggeli merevedés?

Figyelt kérdés
Reggel mumkakezdés után egymás mellett ültünk és láttam, hogy felállt neki gatyán keresztül, elég nagy csomagja volt. Amúgy nem vagyunk közeli viszonyba, napi szinten nem beszélünk, de munkatársakhoz képest jó a kapcsolatunk. Nem tett semmilyen megjegyzést, meg semmit nem csinált, csak láttam, hogy merev neki. Lehet csak a reggeli merevedés volt? Vagy rám állt fel?
okt. 19. 08:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10#

Utána kivette

okt. 19. 09:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Most miért kell teóriákat gyártani? Látszott, hogy egy farok volt.
okt. 19. 09:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó csaj vagy akkor téged. De ezt úgyis tudnad ha nem troll lennél és nem azert írtal volna, hogy most röhögj a priviken...
okt. 19. 09:09
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez nem csak egy troll kérdés akkor szánalmas egy nő vagy kérdező.

33 f vagyok,ha nekem tetszik egy nő,és mondjuk feltűnik,hogy milyen szép formás feneke vagy melle van annak a nőnek,akkor se kezdem el bámulni negyed órán keresztül,megálom hogy ne nézzek oda folyamatosan,mert tisztelem őt,nint nőt és tisztában vagyok vele,hogy neki ez egy kényelmetlen szituáció lenne.

Ehhez ugye azért szükséges egy bizonyos szintű intelligencia.

okt. 19. 09:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem kaptam priviket, nem troll kérdés. Ebben mi a hihetetlen? Nem vagyok nagy szám, nem is látok minden nap álló farkakat, csak kíváncsiságból írtam ki. Nem kell egyből rosszindulatúnak lenni. Ha nem tetszik a kédés, vagy kamusnak tűnik, ne válaszolj.
okt. 19. 09:21
 16/23 A kérdező kommentje:
És én sem folyamatosan néztem, csak oda-oda pillantottam,mert tényleg nagyon feltünően kitüremkedett.
okt. 19. 09:22
 17/23 anonim ***** válasza:
48%
Hát őszintén most se láttál álló farkat,csak ruhán keresztül valami dudort
okt. 19. 09:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
okt. 19. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudni, hogy a lányok ilyeneket is figyelnek. Szép volt a látvány?
okt. 19. 09:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát én csak annak szoktam néha odalesni, aki valamennyire azért tetszik is. Igen, szép látvány volt.
okt. 19. 12:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!