Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek után már nem leszünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után már nem leszünk olyan barátok mint régen?

Figyelt kérdés

Van egy meleg barátom (valószínű inkább biszex de ez most teljesen lényegtelen) kb 5 éve vagyunk nagyon jó barátságban. Nagyon rossz dolgok történtek velem el is vesztettem valakit ő meg átjött egy kicsit felvidítani.

Nem szoktam inni de most ittunk, részeg nem voltam de kellően jól éreztem magam ahhoz, hogy olyat tegyek amit talán nem kellett volna. Igazából arcon akart puszilni de véletlenül a számra adott én meg viccből direkt szájon pusziltam aztán ő volt az aki igazi csókot adott és csókolózni kezdtünk.

Aztán a csókból más is lett és végül lefeküdtem vele.

Amióta ez megtörtént egyikünk sem tudja, hogy kezelni a helyzetet. Vagyis inkább én vagyok az aki úgy gondolja ez már nem lesz olyan barátság mint rég. Én azóta talán elkezdtem érezni is iránta valamit. Elmondjam neki? Vagy hagyjam mert ebből úgyis tudom nem lehet semmi?

25N

okt. 19. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A fizikai vonzalom megvan részéről is különben nem folytatta volna a csókot, és mivel barátok vagytok ezért a személyisége sem lehet taszító számodra.

Beszéljetek. Mond el neki hogy neked ez az egész fura volt ex nem tudod hogy mit jelentett, és hogy a szex miatt lehet hogy érzelmek is lettek de még nem olyan erősek.

okt. 19. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Ezek után sokkal jobb barátok lesztek, hiszen már látta a legféltettebb kincsed is.
okt. 19. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Csak ne gondold túl. Lehet hogy lehet ebből valami, de az is lehet, hogy nem. Egy férfinak a szex elsősorban élvezet és itt neked is így kellene kezelned. Beszélj vele erről minél hamarabb ne két hét múlva. Hívd át ma is.
okt. 19. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

1. nem meleg

2. meg tudsz bízni egy bi ffiban? Ha kapcsolat lenne, nem tartasz attól, hogy megkívánja újra a ffiakat? Nyitott kapcsolatban benne lennél?

És ezek csak a te részedről merültek fel, neki is válaszolnia kell ezekre.

ha minden klappol, miért ne?

okt. 19. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtt ember módjára beszéljétek meg.

Ha úgy kényelmesebb akkor messengeren.

Úgy talán nem olyan ciki.

🙂

Írd le nyugodtan hogy neked nagyon jó volt és nem bánnád a folytatást.

De viszont ha rendes kapcsolat lesz és és szakítatok akkor barátság már nem fog megmaradni.

okt. 19. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Most el is tudjátok rontani egy életre de mégjobb barátok is lehettek egy életre nekem is vagy egy ilyen barátom akivel lefeküdtünk utánna megbeszéltük és azóta egyszer kétszer megtörtént de legjobb barátok vagyunk szóval beszéljétek meg és mondjátok max barátság extrákkal
okt. 20. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!