Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti szexelnétek olyan transzneművel,aki nővé operáltatta magát?
Figyelt kérdés
Bónusz kérdés:ha igen, a passzív vagy az aktív szerep tetszik-e jobban?okt. 18. 14:51
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1/14 anonim válasza:
Szexelnék akár olyannal is aki még nem. Mindkét esetben a passzív szerepet vállalnám
3/14 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy megvan a pénisze.
okt. 18. 15:01
4/14 anonim válasza:
#3: ha nővé operáltatta magát, akkor hogy lenne meg a pénisze?
5/14 anonim válasza:
Én csak olyannal, aki nem operáltatta át magát, vele is csak orál.
6/14 anonim válasza:
De akkor ellentmondás van a kérdésben....!
7/14 anonim válasza:
Én igen, ha nőies, van cicije női hormon hatására (nem szilikon) és megvan a farka.
Milyen szerepben? Én dugnám, de kölcsönösen szopnánk egymást. :)
8/14 anonim válasza:
Ha nővé operáltatta magát, max felcsatolhatóssal lehet aktív.
A kérdésre válaszolva. Igen, szexelnék egy ilyennel, illetve volt is már erre precedens. A szerepemet tekintve uni a besorolásom.
9/14 hungaroboy válasza:
Soha se, az nem nő, akárhogy is kaszaboltatja magát az orvossal, mindíg is férfi marad. Úgyhogy férfival nem csinálnék semmit se, bárhogy is hazudja magát nőnek. Sose lesz nő.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!