Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek, most hogy az AI...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, most hogy az AI technológia ilyen könnyen lehetővé teszi, hogy levetkőztessen benneteket, leszeditek a képeiteket social médiáról?

Figyelt kérdés

Szóval kipróbáltunk valakivel egy ilyen applikációt,akivel éppen kavarunk. Az ő képeit mentettük le Facebookról meg instáról, valamelyiken több, valamelyiken kevesebb a ruha. Hihetetlenül élethűen leszedte róla a ruhákat, mintha ő küldte volna ezeket a képeket magáról. Látszik hogy ai persze és nem tökéletes, de akkor is brutális és javulni fog csak a technika.

Szóval szerintem itt az ideje, hogy a social media használatot abba kéne hagyni, legalábbis a magunkról készült képek megosztását, és visszatérnj az anonim, de legalábbis kép nélküli internet világába.

okt. 18. 10:20
 1/9 A kérdező kommentje:

Arra pedig kíváncsi lennék, hogy vajon ez ütközik e valamilyen jogszabályba? Szerintem itt pár éven belül lesznek törvénymódosítások, hogy ezek az appok ne legyenek elérhetőek, vagy legálisak ha így használják őket. Remélem legalábbis.

Mivel gyakorin vagyok rájöttem hogy biztos lesz olyan recskahuszár, aki linket akar privátban ilyen oldalhoz, felesleges, nem fogom megadni.

okt. 18. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Én eddig is pucérre tudtam szerkeszteni akit akartam ai nélkül is. Csupán egy viszonylag egyszerű szerkesztő programot jól kell tudni használni és így döntöm el, hogy milyen puncija legyen az adott lánynak.
okt. 18. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

2# és milyen legyen???

Mert a lényeg, hogy milyen van!!!

okt. 18. 11:20
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Azt az ai sem tudja megmondani, hogy milyen van neki valójában.
okt. 18. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Ezért nem használok semmilyen Social Media appot (többek között) csak üzenet küldő dolgokat
okt. 18. 12:17
 6/9 A kérdező kommentje:
5 nagyon jól teszed!
okt. 18. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mivan ha ai által látsz meztelenül? :)

Hol érdekel engem?

Attól még nem veled fogok ismerkedni és nem veled fogok szexelni. Semmivel sem lesz hátrányom.

okt. 18. 16:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ma már bárkiről képes meztelen képet készíteni az AI egy facebook profilkép alapján is. (Én is csináltam például Ursula fon den Leyerről poénból.) Viszont a törvény ennek nyilvánosságra hozatalát továbbra is tiltja, tehát ugyanúgy ütheti meg a bokáját vele a posztoló, mintha az igazit osztotta volna meg.
okt. 18. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt a probléma abban van inkább, hogy biztosan sokakat fognak majd ilyenekkel zsarolni, mivel a köz sajnos elhiszi, hogy ő van a képen.
okt. 18. 18:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!