Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy olyan problémám van hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan problémám van hogy van egy kis relatív szűkületem mereven félig annál egy kicsit tovább tudom hatrahuzni a bőrt lankadtan teljesen! Muszáj orvoshoz mennem ezzel vagy van valami más megoldás is?

Figyelt kérdés

okt. 17. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Muszáj, sorry :(
okt. 17. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Nem muszáj, verjed sokat, huzogasd és majd tágul.
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg ?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját érdekeben olvass utána és ne ismeretlen emberek válaszaiból döntsd akik között lehet iskolázatlan és vagy rosszindulatú is. Konzultálj hozzáértővel ne anoním itteniekkel.
okt. 17. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
A verés önmagában ehhez kevés,de tényleg lehet tágítani fokozatosan,hónapok alatt,de lehet vele eredményt elérni,pl ha nem rövid a fitymaféked (is) ,abbólítélve hogy lankadtan lemegy teljesen,talán akkor nem az,így van rá esély hogy el tudd érni,hogy mereven is teljesen lemenjen,de ehhez idő kell,és türelem,és sok foglalkozás,esetleg egy-két eszköz fültágító gyűrűk,szteroidos kenőcs (azt is csak orvossal tudsz iratni,de akár házi is kiírja,hydrocortison kenőcs pl) kicsit nyúlékonyabbá teszi elvileg a bőrt. Sok sikert,ha ügyes vagy,jobban jársz vele mint egy körülmetéléssel,de persze mindenki maga dönti el. Itt is fogják még egy páran javasolni neked ,hogy metéltesd...
okt. 17. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, együtt lehet vele élni, csak minek? A végtelenségig nem lehet tágítani, ilyen fokú szűkületnél a szteroidos kence se fog segíteni, de azt amúgy is csak orvos tudja felírni. Én az 5-öshöz hasonló módszerekkel tényleg jó eredményt értem el... Kb 40 év alatt... De az igazi áttöréshez még így is egy fitymafék szakadás és a hozzá tartozó műtét vezetett, amikor is még pluszban tágult egy kicsit a fitymám. Ha visszamehetnék az időben, akkor inkább fiatalon körülmetéltetném magam hogy a sok kínlódástól mentesüljek. Igazából nekem már régen is javasolta az urológus, aztán a fitymafék szakadásnál megint felmerült vagy-vagy alapon, de végülis a sebész azt mondta, hogy nem kell metélni. Akkor már egy kicsit sajnáltam is, hogy nem kellett. Amúgy meg miből telik elmenni orvoshoz, hogy az megnézze és véleményt mondjon róla?
okt. 17. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet sokára válaszolok, de én ugyanígy voltam. Mereven párszor sikerült teljesen hátrahúztni, de akkor iszonyatosan fájt. Körülmetéléssel oldották meg.
dec. 21. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!