Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan miért tartanak itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért tartanak itt közvélemény kutatást ?

Figyelt kérdés
Ezek a ki mit gondol a 12 cm-ről vagy combfoxben szexelnek e meg ilyenek. Miért nem bíznak meg ezek az emberek profi közvélemény kutató céget mint a Závec, Nézőpont stb. Ők sokkal jobbak mint ez az oldal
okt. 17. 06:46
 1/7 hungaroboy ***** válasza:
76%

mert vagy elmebeteg az illető, vagy fizetnek neki, de valamiért nem fedik fel hogy ki. Másra nem tudok gondolni.

Ha egyszer-egyszer fordulna elő, akkor azt mondanám hogy kíváncsi valaki vagy tényleg kispéniszes. De amikor szakmányban ontja az ilyet, akkor tényleg csak a nagyonbeteg és a "fizetnek neki" opció jut eszembe.

okt. 17. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Az az igazság egy hivatalos közvélemény kutató cég nyilván nem két fillér, ezt pedig nagyon kevesen engedhetik meg maguknak.

Nem mellesleg pedig, hogy miért nem vállalják magukat az emberek, nem kell messze menni. Amilyen állapotban van hazánk gondolkodás módja és mentális állapota, hűen tükrözi az itteni válaszok kB 99%-a. A kérdésre adott reakciók.

Sőt nem kell messze menni elég csak a te hozzászólásod megnézni, hogy elmebetegezel egy olyan embert akit nem ismersz. Ilyen reakciók után úgy őszintén mit vártok? Ha te lennél ebben a helyzetben te is inkognitóban lennél inkább.

okt. 17. 07:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdés:

Ezek unatkoznak, jópofának érzik a dolgot, szeretik összeugrasztani a zembereket, szeretnek véleményt mondani a net takarásában arctalanul, így bántani a másikat.

Kattantak sokan, az tuti.

okt. 17. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Hülyék, ennyi...
okt. 17. 10:25
 5/7 hungaroboy ***** válasza:

2-es, de én nem vagyok inkognitóban, nincs rá szükségem, te viszont igen. És nem is közvéleménykutatok: se nyilvánosan, se a névtelenség álarca mögé bújva.

Ha valaki mondjuk szakdolgozatához kér segítséget és közvéleménykutat, az meg kiírhatná tisztességesen hogy ezt teszi, tutira kapna segítséget, tőlem is sokan kaptak szakdogájukhoz, mert tiszta volt minden: ki írja, miről írja, minek kell az én segítségem, miben, stb. stb. Tudod, egy tudományos kutatásnak vannak kritériumai amik mentén zajlik, ehhez nem kell pénz. Illetve nem a pénz a legfontosabb feltétel. Legalábbis a társadalomtudományokban nem a pénz a fontos feltétel.

A hozzászólásom minősítéséről meg annyit, hogy biztos az neked jobban tetszik, hogy a fidesztrollok kiírták már vagy 3-szor naponta hogy Magyar Péter homo/bi/meg egyéb sértő dolgokat csinál, ámde minden jogalap nélkül. És ne feltételezzem trollnak az illetőt? Lehet hogy mégse nálam van a baj nyakon felül hanem a 2-es hozzászólásban?

Hogy milyen mentális állapotban van az ország, arról meg az ország lakói maguk tehetnek és nem mások és nem is én. Senki nem áll mögötted vagy mögöttem egy pisztollyal hogy "most aztán tessék ostobának lenni". Nem, az itt élő emberek teszik ilyenné az országot.

okt. 17. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy szakembert keress meg.

okt. 17. 16:32
 7/7 hungaroboy ***** válasza:
Én vagyok a szakember.
okt. 17. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!