Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok akik szinglik, hogy bírjátok csaj nélkül??
A haverjaim zömének nincs csaja és azt mondják jobb egyedül
Nekem mindig is volt és van csajom és nem értem, hogy lehet punci nélkül létezni
Nem igaz, hogy jobb egyedül.
Csak az egyedüllét jobb attól, hogy állandóan dobjanak a kiszemelt csajok, mert nincs elég pénzed, nincs autód, nem vagy egy pénzeszsák.
18-23 éves korom közt nem volt párkapcsolatom, de több száz csajjal és több tucat transzival feküdtem le ebben a pár évben. (Ne pontozz le azért mert biszex vagyok kérlek)
Most párkapcsolatban élek ami nem rossz,de hiányzik az idegen új punci/ lyuk érzés
Lehet fura de nem minden a szex. Több férfi és nő ismerősöm van ebben a korosztályban akinek nincs kapcsolata és boldogabb mint akinek van.
Otthon nem tanítják meg a gyereknek hogy kell kommunikálni és kifejezni az érzéseket ezért a párkapcsolatok se működik,és ez nem csak erre a generációra érvényes. Lehet sokan párkapcsolatban vannak de csak megszokásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!