Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matetron kérdése:
Anál maszturbálás közben megkostlóltam a saját spermám, egész jó. Most már értem a feleségem miért szereti ennyire és miért nyeli mint kacsa a nokedlit. Van más heteró férfi itt aki már kostólta a sajátját ? Csajok nektek mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nem kell a negatív komment , ha nem tudsz normálisan hozzá szólni, inkább ne is szólj hozzá.okt. 16. 17:50
1/17 anonim válasza:
Én még csak az előváladékot at íztelennek éreztem. 34f
2/17 anonim válasza:
Nekem ha úgy van kedvem a partneremmel csókolózunk szájba élvezés után hogy nem nyeli le. Vagy ha úgy van kedvem felmegyek gyertyába és a számba engedem. Nekem sincs bajom vele és nincs rossz íze.
3/17 anonim válasza:
Én már nagyon sokszor kóstoltam, mivel masztinál legtöbbször leszopom magam.
Az miért érdekes a kérdésedben hogy "anál maszturbálás közben"? Hogy szoktál análisan masztizni?
4/17 A kérdező kommentje:
Az első kérdésre a válasz se mennyire sem, csak nem találtam a szexuális tartalmak közt ilyen témakört. A második kérdésre a válasz az hogy eddig a feleségem dildóját használtam de most már vettem sajátot pl egy prosztata masszírozót, meg egy tapadókorongos dildót amit felszoktam rakni a csempére zuhanyzás közben.
okt. 16. 19:00
5/17 anonim válasza:
Mondjuk tény, hogy csak nőkkel (konkrétan egy nővel) van szexuális kapcsolatom, de azért heterónak nem mondanám magamat. Viszont én is szoktam a saját számba élvezni, vagy a kezemről lenyalogatni. Lenyalogatnám én a nőről is, csak ez neki nem jön be.
6/17 anonim válasza:
" Nem kell a negatív komment "
De az lehet hogy ilyen hányingert okádsz ide?
A melegek szeretik csak.
7/17 A kérdező kommentje:
Ha tudnád milyen a prosztata orgazmus akkor nem írnál ilyen hülyeséget hogy csak a melegek szeretik. Nagyon sok nős ember van akin a felesége segít elérni ezt a fajta orgazmust. Akkor most ők is melegek?
okt. 19. 10:58
8/17 anonim válasza:
Ezt vezesd le kérlek pontosan. Mert itt ugye nem arról van szó hogy másét kóstolta meg. A sajátját a saját testéből. Tehát ha magam élvezkedek magammal akkor meleg vagyok. 🤣
Látom drága kormányunk kampányai szépen lassan beérnek.
9/17 anonim válasza:
#8, a 6-osnak az a baja, hogy múltkor amikor kiverte magának, olyan lett a keze és azt hitte, hogy most meleg lett. Ettől annyira elszégyellte magát, hogy azóta minden férfit melegnek nevez aki látott már spermát, és ezzel akarja elterelni a figyelmet magáról, nehogy mások véletlenül rájöjjenek valamiből, hogy neki is spermás lett a keze, amitől pik-pakk meleg lett.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!