Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen szavaink vannak a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szavaink vannak a női orális szexre?

Figyelt kérdés
A férfiakéra van bőven felhozatal, nőin kb 3 és az is olyan...

okt. 16. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Isteni színjáték" ; "Bukj a perselyre"
okt. 16. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
nov. 17. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább nekünk férfiaknak van okunk a panaszkodásra. A nemiszervünket csak f@sznak és faroknak lehet hívni. Ami az állatoknak van, a másik pedig trágár. A nőknek van a punci, pina, ami sokkal szebb.
nov. 17. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 szerintem nem, de itt most nem is ez volt a kérdés.

De tessék, Somamamagéa könyvéből

hímvessző,

hímtag,

fütyülő,

fütyi,

kukac,

bájdorong,

pénisz,

hancúrléc,

fallosz,

lingam,

kuki,

fütykös,

himbilimbi,

pucu,

pöcörő,

puca,

férfi nemiszerv,

bögyörő,

cerka,

nemi végtag,

nyeles aszpirin,

bőrös virsli,

biga,

örömrúd,

férfiasság,

tök,

minibicska,

pömpölő,

dárda,

hancurvessző,

pisilő

nov. 18. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem erre gondoltam, hogy ne lenne ezer neve! :D

Inkább arra ami vonzó, szexi, aranyos, ilyen nem nagyon van a férfi péniszre. A nőknek viszont a pina, és punci, tök szexi aranyos.

Sajnos egy csaj nem nagyon tudja máshogy hívni a pasija nemiszervét szex közben, mint f@sz és farok.

nov. 20. 11:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát...nem tudom, nőként ezt hallani, főleg a pinát, egyáltalán nem az aranyos jelző jut róla eszembe, de értem mire gondolsz.

Viszont hidd el, rengeteg erotikus könyvben így nevezik a nők a férfiasságot és azok eléggé kelendőek :D Szóval lehet, hogy ezt is csak mi gondoljuk túl xD

nov. 24. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja értelek. de én más lánytól is hallottam már hogy fiúra nem nagyon van "szép vonzó" szó. a pinát szerintem aranyosan is lehet kiejteni, na mindegy lehet hogy nincs igazam :D

De szerintem a pina/punci még mindig jobb mint a f@sz/farok

Mindegy, majd kitalálja a lány hogy hogy hívja a fiú férfiasságát.. :'D

nov. 25. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

De nem azt mondom hogy ne tudna izgató lenni a fsz/farok, csak belegondolva az egyik trágár, a másik pedig a kutyának is van. meg a fiúk se hívják a barátnőjük micsodáját p.csának... xd

(Bocsi hogy tele szemeteltem a kérdésedet)

nov. 25. 15:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!