Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom el dönteni össze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom el dönteni össze zavarodtam és túl gondoló vagyok sajnos, véleményetek szerint mit hidjek?

Figyelt kérdés
7 honapja együtt vagyunk barátnőmmel, 5 hónap után meg volt a sex. Azelőtt voltak fogdosások, és lassan ujjazások is, ő azt mondta hogy szűz én el hiszem de még is kétej van bennem azért mert mikor ujjaztam elég mélyre is fel nyúltam, és mikor meg volt a sex nem verzet és azt mondta nem fájt csak fura volt, és nem akkarom neki fel hozni nagyon a témát hogy ne legyen szomorú, 2-3 fel hoztam viccből, és mondta hogy nem csodálkozik ha azt hiszem hogy nem mert nem is vérzet, de tudom hogy nem mindenki vérzik. de meg is össze zavart mert ujjazáskor nagyon mélyre nyúltam és akkor úgy…

okt. 16. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Ha előtte használt segédeszközt akkor nem csoda, hozzászokott, kitágult jobban
okt. 16. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Azt hidjél amit akarsz, szerinte te se voltál szűz, nagyon hátracsuszott a farkadon a bőr...
okt. 16. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem mindegy?
okt. 16. 10:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Higgyek

Kétely

Elhiszem

Felnyúltam

Megvolt

Vérzett

Akarom

Felhozni

Összezavart

okt. 16. 10:31
 5/10 Laylah ***** válasza:
100%
Mi köze a hüvely hosszának a szüzességhez? Kb. mintha azt mondanád, hogy "ez a pasi tuti nem szűz, túl hosszú a farka"...
okt. 16. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Hidjél amit akarsz hidni
okt. 16. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:
1 nem használt semmit még nem is ujjazta magat azt mondta
okt. 16. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Jó akkor ha megnyugtat hidd azt hogy a fél hadsereg átment rajta
okt. 16. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki vérzik az első szexnél. A szűzhártya az meg vannak lányok akik úgy születnek hogy nincs. Vagy akár egy tesi órán edzésen is elszakadhat, mivel ez nem olyan vastag. Hogy azt a lány érezze. Én se véreztem az első alkalommal. Kicsit feszített, de a lány esetében akár ujjazáskor is tágult már annyit, hogy ne fájjon neki.
okt. 16. 20:16
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
53%

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

okt. 18. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!