Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Azért nem szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azért nem szeretitek a "farokképeket" ismerkedéskor, mert inkább a meglepetést részesítitek előnyben? Jobb közvetlen a szex előtt az ilyet megtudni?

Figyelt kérdés
okt. 15. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szeretem a farokszelfiket se idegentől, se ismerőstől, mert engem nem érdekel senkinek a pötse.

Mi nők nem a látványtól izgulunk fel. És ha ezt egy férfi nem tudja, akkor ostobább, mint egy szélkakas, nincs vele semmi tervem.

Minden farok csak egy farok. Nem szeretem nézegetni.

Amelyik pasi ilyen fotót küld, nálam teljesen elásta magát, mert úgy vélem, hogy sem agya nincsen, se úriembernek nem lehetne még távolról sem nevezni. Ennyi.

okt. 15. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Több nővel is találkoztam már aki örült neki, de a többség valóban nem.
okt. 15. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Pont azért nem szeretem a "farokképeket" amiért te férfiként nem kedveled a fizetésedre, megtakarításaidra, lakásod méretére vonatkozó kérdéseket.
okt. 15. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
14%

"Mi nők nem a látványtól"

Nem is látszik, hogy egy kis farkú akarja magát előadni nőnek 😆😂

okt. 16. 13:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!