Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon jó a sex már 15 éve együtt és egyre élvezetesebb. Amikor bele kezdünk a kényeztetés orálisan van és csak utána a sex, nem rég észre vettem hogy a rendes szexet nem élvezi annyira vagyis nem nagyon tud orális nélkül kezdeni.

okt. 15. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Számodra teher az orális szex? Teher úgy csinálni ahogy neki jó?
okt. 15. 08:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem teher.szeretem ha kényeztetni tudom. Csak úgy érzem mintha testileg nem kívánna annyira. Mikor beszélünk róla cáfolja ezt.
okt. 15. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor az ember nehezebben tud ráhangolódni a dologra.
okt. 15. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kívánna így, nem kívánna úgy sem.

Ha élvezi az orális szexet, akkor élvezi és kész.

Ne gondold túl!

okt. 15. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs Veled baj. Ennyi idő után benne van a pakliban, hogy a másik teste, reakciói unalmassá válik. Szerintem ez főleg a férfiakra jellemző, hogy úgymond " elunják ugyanazt a puncit",persze nőknél is előfordul, de ott inkább lelki okai vannak, érzelmileg ellaposodott kapcsolat, a férfiak viszont a testet unják el, meg akkor is, ha amúgy szeretik a partnerüket.

Sokan ilyenkor szerepjátékoznsk, vagy nyitják a kapcsolatot...

Nagyon jó lenne, ha ezt őszintén meg tudnátok beszélni, a mai világban a 15 év már szép teljesítmény, érdemes vigyázni rá.

okt. 15. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Legyen ritkábban, és akkor jobban fogja kívánni, de nem kellene erről beszélni.
okt. 16. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6#os.Miért nem kellene erről beszélni?
okt. 16. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem a gulyáslevest. Akkor az is legyen ritkábban, hogy majd biztos jobban örülök neki? Vagy akkor jobban esik, ha ehetek valamit?

Nem, nem esik jobban akkor, ha ritkább!

okt. 17. 00:18
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Néha kell kicsit csintalankodni.
okt. 17. 19:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!