Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy csajjal, ovszert hasznaltam es elkezdett spricelni a csaj, de a spricceles bele ment a szemembe is azota felek hogy mit kaphattam el igy hogy bele ment a szemembe! Egyebkent budos is volt es utana haza szaladtam mosakodni ?!
Figyelt kérdés
okt. 14. 23:20
2/17 A kérdező kommentje:
Okes az fix!! Csak nem tudok aludni kb
okt. 14. 23:25
3/17 anonim válasza:
Nemes egyszerűséggel szemen lettél hugyozva. Ezt tényleg nézesd meg szemésszel, mert simán kaphatsz egy kötőhártya-gyulladást!
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor ne nemibeteg gondozo/ urologus hanem szemesz?
okt. 15. 00:01
5/17 anonim válasza:
Most ki jol vizzel. Tegyel bele visinet vagy valamit, ami van otthon. Addig az is szepen tisztija es ovja.
6/17 anonim válasza:
4. A szemed fog begyulladni, nem a farkad, szóval menj szemészhez először is. Aztán mehetsz urológushoz is, az amúgy se árt néha
7/17 anonim válasza:
Kérdező, a szemed miatt aggódj. Nemi beteg is lehetsz, ha az volt a csaj, de az a szemedet előbb fogja kikezdeni, ha így belement. Szemész, és gyorsan!
8/17 anonim válasza:
És mit csinál a szemész? :D STD tesztet csinál szemből? :D
9/17 anonim válasza:
Kedves 8-as, először azért kell a szemészhez mennie, mert a szeme fog begyulladni. Aztán mehet tovább, de az első a szemével kell foglalkozni, aztán a többivel
10/17 anonim válasza:
STD-je nem biztos, hogy volt a csajnak (vsz nem volt), de a vizelet a szemben, különösen olyan koncentrált ureatartalommal, mint az orgazmuskori szivárgás, na, az nem vicces. Máskor vegyél fel búvárszemüveget ehhez a nőhöz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!