Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik életkortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik életkortól célszerű titkolni már a szüzességet férfiként a munkahelyen, ismerősöknél stb, ha nem akarjuk, hogy hátrány érjen minket emiatt?

Figyelt kérdés

okt. 14. 08:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem érdemes titkolni férfiként és nőként sem. Ez kb rá van írva az ember arcára. Ha titkolod akkor csak gáz leszel + még hazug is.
okt. 14. 08:48
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Felesleges titkopni inkább derítsd ki miért vagy még az és fejlesz eajta
okt. 14. 08:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem tartozik ez a téma senkire csak ràd és ha van valakid akkor max kettőtökre.
okt. 14. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Kb 14 éves kortól
okt. 14. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

Látom sok itt a frusztrált ember. Higgyétek el, hogy igenis meg lehet mondani az emberről. Kolléga viszony már elég hozzá, meg pár hét.

1es voltam, egy olyan ember aki őszinte és utalja a hazugságot

okt. 14. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

"Higgyétek el, hogy igenis meg lehet mondani az emberről."

Elhiszem és? Azt is meg lehet valakiről mondani ha meleg. A beszédéből, mozgàsàból, megjegyzéseiből. De az sem tartozik senkire csak rá 🤷

okt. 14. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

5: Hát akkor elég sok kollégám volt ezek szerint szűz....🤦

Én egyébként meg azt utálom, valami random nagyokos beleavatkozik más életébe. Ez nem rád tartozik, szerezz magadnak saját életet és ne mindig máséval foglalkozzál.

okt. 14. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet megmondani inkább férfiről, hogy tapasztalt vagy tapasztalatlan, nem azt hogy szűz. Pl mit mondanátok olyanra, aki életében 1x volt nővel 10 évvel ezelőtt? Ő már nem mondható szűznek de szerintem tapasztalata sincs sokkal több mint egy szűznek.
okt. 14. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé szégyelltem ezt 18 fölött már és ez jórészt a társadalom negatív megítélése miatt volt. Amikor ismerkedtem lányokkal volt aki egy az egybe megkérdezte, hogy volt e már csajom meg hány volt meg ilyenek. Én sose kérdeztem tőlük, hogy hány csávójuk volt. Ezek a kérdések persze hazudásra kényszerítettek mert eleve nem éreztem azt, hogy megnyílhatok előttük és elmondhatom az igazan. Nem is lett ezekből semmi. Aztán idő közben rájöttem, hogy a szüzesség az csak egy dolog. Lehet valaki már szexelt korábban, de baromi béna benne. Nem tudja hogy kell kielégíteni egy nőt, tehát szar vele a szex és a nők elég sok ilyenbe futnak bele. Kevés olyan férfi van, akivel igazán élvezik a szexet. Végül 27 évesen lett barátnőm, aki akkor 32 volt és volt több kapcsolata előttem, de mégis velem a legjobb a szex, mert odafigyelek rá, tudom hogy érjek hozzá és nem vagyok önző.
okt. 14. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

De ez egy valós szorongás amúgy, amit ha valaki nem él át, nem is tudja milyen. Pl nekem volt olyan haverom, akinek jól ment a csajozás és “viccből” mondta, hogy ismer valakit, aki szereti a szűz fiúkat. Gondolom csak sejtette a dolgot, én nem mondtam neki. De miből gondolja, hogy nekem már bárki jó, akinek pi.ája van? Ez a legalja kb. Persze, hogy fusztrációt okozott, mikor a környezetemben senkinek egy jó szava nem volt, csak a “viccelődések”. Hát rohadtul nem volt vicces 26 évesen szűznek lenni és ezzel a “viccelődéssel” abszolút nem segítettek, hanem még inkább azt közvetítették, hogy szégyeljem magam. Persze, hogy nem mertem nyitni lányok és amúgy semmilyen társaság felé, mert folyamatosan azon görcsöltem, hogy mikor kerül szóba a szex, amihez nekem semmi közöm. A társadalom a legnagyobb hibás, hogy szégyellni kell azt, ami amúgy nem kéne és senkinek semmi köze hozzá.

okt. 14. 13:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!