Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex fogyaszt, de vajon a maszturbálás is?
Figyelt kérdés
Az önkielégítés is fogyaszt?(férfiaknál és nőknél egyaránt)A válaszokat előre is köszönöm!2009. jan. 7. 19:28
1/10 anonim válasza:
A szex azért fogyaszt, mert mozogsz huzamosabb ideig. Tehát ha maszturbálás közben is ilyen intenziven mozogsz, akkor igen, az is.
2/10 anonim válasza:
Főleg a lábizmokat dolgoztatkja meg.
ne haragudj, de ezt tényleg ki kell javítanom...
'vajon' és nem 'valyon'
3/10 anonim válasza:
Elnézést, nekem is becsúszik egy-egy elütés
'megdolgoztatják'
4/10 anonim válasza:
hát én lány vok, és csak egyszerűen csinálom. ilyenkor a hasamat dolgozza meg normálisan. :) - ha érted
5/10 anonim válasza:
A szex tényleg csak azért fogyaszt mindkét félnél, mert mozognak és megemelkedik a szívverések száma. Az önkielégítés nem fogyaszt, az csak a kezedet erősíti :D
6/10 anonim válasza:
Nekem megfájdult tőle a kezem és kattogott a csuklóm :DDD kenhettem fastum géllel :D
7/10 anonim válasza:
Meglehet a sex tuti fogyaszt de a maszturbalas attol fugg h hogy csinalod es mozogsz e?:)
9/10 anonim válasza:
Az önkielégítés is növeli a pulzusszámot, szóval szerintem az is éget kalóriát valamilyen szinten.
10/10 anonim válasza:
Férfiaknál szerintem fogyaszt mert a magömlésnél ki jön egy kis fehérje.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!