Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Swinger klub van Debrecenben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Swinger klub van Debrecenben?

Figyelt kérdés

Barátommal szeretnénk kipróbálni ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.

1. Nem probléma ha a mi városunkban van a hely?

2. Milyen arányban vannak a nemek?

3. Hogy néz ki egy ilyen esemény? (Itt az ajtón belépéstől lennék kiváncsi)

4. Ha nem szimpatikus nekem az egyik illető el lehet küldeni magamtól?

okt. 13. 08:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Magyarországon még soha nem voltam de jókat nem halottam még az ilyen magyar helyekről. Az a baj sok helyre beengednek csak pasit is. Így feltud borulni a nemek aránya.
okt. 13. 09:02
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok tapasztalt swingerező, de azért nem nehéz infókat szerezni róla.

1: Ezt nektek kell tudni. Gondolom arra érted, hogy mi van ha olyanokkal is összefuttok ott, akivel esetleg majd a városban is. Zavarna titeket? Probléma. Nem zavarna? Nem probléma. Diszkréció nyilván alap dolog

2:Úgy tudom a nemek arányára figyelnek, szóval nem kell azon aggódni, hogy 2 nő lesz csak és rájuk 40 pasi.

3,4: Úgy működik picit, mint a való élet. Akarsz valamit valakitől, odamész hozzá, ha kölcsönösen rokonszenvesek vagytok egymásnak és okés a dolog, akkor mehet a móka. Ha nem szimpatikus, vissza lehet utasítani. Nyilván szabályellenes cseszegetni olyat, aki nem akar tőled semmit, minden kölcsönös beleegyezéssel történik.

Persze vannak itt az oldalon olyanok is, akik tapasztalt swingerezők, én csak ennyit tudok mondani azok alapján, amiket olvastam róla.

okt. 13. 10:12
 3/17 anonim ***** válasza:
88%

1) Debrecenben nincs klub, csak kisebb magánpartik. Bp-n van 4 public (nem meghívásos) klub, 4-5 nagyobb privát parti. Vidéken Szegeden és Mohácson van csak klub, s számos privát parti.

2) A nemek aránya klubfüggő, van ahol kb. 1:1 s van ahol kisebb-nagyobb pasitöbbség.

3) Belépsz, beugró, majd irány az öltöző. Ott lerakod a telót, pénzt mindent s átöltözöl a dresskód szerint.

4) A nem az minden klubban, eseményen nemet jelent!!! Kérés, reklamáció nélkül köteles mindenki elfogadni, különben kirakják az illetőt (+ki is tiltják az adott klubból).

okt. 13. 13:32
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

#3 Milyen dresskódok szoktak lenni?

okt. 13. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen ha épp nem egy tematikus party van akkor az az alapszabály hogy nem lehetsz utcai ruhában, férfiaknál többnyire boxer vagy valami hasonló, felül ing, vagy normális póló. A nőknek aljánlott a fehérnemű, vagy valami szexi cucc, ha szégyenlős akkor egy köntös (de abból sem a fürdő köntös hanem a hálóköntös...), de olyat is láttam aki egy női zakó plusz csipkés bugxiba volt.

A tematikus est esetén a téma adott, pl csak fehér/piros/fekete ruha, vagy farsangi/halloweeni beöltözés, tanga, vagy fürdőruhás est...

okt. 13. 16:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#4 ahogy az #5-ös is írja, az alap dress fehérnemű, férfiaknak poló-boxer (a dresskód kint van minden oldalon a tudnivalók között). Tematikus esten meg jelzik, de nem kell akkor sem komplett jelmez, csak valami kiegészítő (farsangkor elég egy farsangi álarc).
okt. 13. 21:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 Szegeden van klub? Hol? Hátha egyszer sikerülne befűzni a feleségemet! :)
okt. 13. 22:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 a három majom van Szegeden. Telefonon be kell jelentkezni előtte, mert ha nincs elég pár akkor nem tartják meg a bulit. Nagyon kevesen vannak, 15-20 fő szokott csak lenni. Bács-Kiskunban szokott lenni nagyobb privát parti is.
okt. 13. 22:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 Köszi! Ez tök jó, még "biszex buli" is van! Tetszik!
okt. 13. 22:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is debreceniek vagyunk, de itt semmit nem fogtok találni. Mi felmentünk Pestre, de az meg nem tetszett. Aztán elvetődtünk Amszterdamba a Fata Morganaba. Na az a paradicsom.
okt. 14. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!