Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég szexis ez a darab, de még nem túl sok, vagy nagyon átlátszó? Ma sikerült felavatni.
okt. 12. 18:37
2/18 anonim válasza:
Szerintem visszafogott. Bár ha tudod viselni akkor jó.
3/18 anonim válasza:
Szeretem, ha egy nőfehér/világos nadrágja van. Ez a része tetszik.
4/18 anonim válasza:
Nem szexis mert amúgy sincs derék-csípő arányod (vagyis van, közel az 1-hez) , de ez ráadásul a tüdődig felér.
5/18 anonim válasza:
Felavatni? Szexel vagy csak viselted/hordtad?
6/18 anonim válasza:
Totál nem szexis. De még csak túl csininek se mondanám
7/18 anonim válasza:
Szexinek nem igazán mondanám bár lehet az alakod miatt áll így ami elég fura. Az hogy átlátszó meg inkább közönséges mint szexi, de úgyis sokan arra mennek rá hogy átlátszó legyen
9/18 anonim válasza:
Ez miért lenne szexi?
Semmi olyan nincs benne, ez egy sima utcai viselet.
10/18 anonim válasza:
Szerintem szexi, nekem tetszik az ha egy bizonyos szögben rásüt a nap, és akkor kicsit áttetszőbbé válik az anyag. Mondjuk postára csakket befizetni lehet nem túl szerencsés választás, de hétvégi pihenésen erkényről szőlősorokat nézni a naplementének hátatfordítva és várni, hogy a pasi utánadmenjen tökéletes választás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!