Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuáliskent hol tudnék társat találni?
Én egy negyvenes aszexuális nő vagyok. Egy darabig tagja voltam annak a facebook közösségnek, de miután találkoztam onnan néhány sráccal, meg próbáltam ott kommunikálni, észveszejtve menekültem a csoportból.
Ők, legalábbis a java részük mintha értelmi fogyatékos lenne, vagy sértődöttek, vagy nem tudom.
Egy ottani hapsival tartottam a kapcsolatot hosszabb ideig, de ő annyira aszex volt, hogy közben gyereke született…
Képtelenség aszexuálisként társat találni. Nekem ez a véleményem
#3-as, #4-es: ez az a Hajdu András-Sulyok Viktória-féle Magyar Aszexuális Közösség lenne?
Én Sulyok Viktóriát hallottam egy podcastban beszélni meg kíváncsiságból utánaolvasgattam magyarul ennek az aszex témának, s ennek ő a propagálója, de nem minden tiszta nekem teljesen benne.
Azt értem hogy abban az aszex közösségben ahol voltatok az emberek miért voltak sértődékenyek, azt Sulyok mondanivalójából megértettem: mert a társadalom azt mondja nekik, hogy "jaj te szegény, nem érzel semmit a másik iránt, biztos csak rossz tapasztalatod volt a másik nemmel". És párt szeretett volna nekik találni a társadalom. Ebből viszont ők azt szűrték le, hogy őket elutasítják, sőt, diszkriminálják. Én ilyen diszkriminációval nem találkoztam sehol se, a környezetemben még azt se tudják hogy mi az az aszex.
Az értelmi fogyatékos viselkedések viszont érdekelnének, hogy miben nyilvánult meg ezeknél a pasiknál. Ha túl problémás nyilvánosan, privátban is lehet írni.
"Egy ottani hapsival tartottam a kapcsolatot hosszabb ideig, de ő annyira aszex volt, hogy közben gyereke született..."
Sulyok Szerint simán lehet, és itt kezdődnek a gondjaim hogy hogyan van. Ugyanis Sulyok azt mondja, hogy ha van libidója a srácnak és beteszi a csajsziba, akkor ugye megtörténik az ami és ugye ilyenkor a csajszi megfogan és már meg is van a gyerek.
Sulyok szerint így azért lehet, mert különválik a libidó attól, hogy valaki iránt érzi az aszex a libidót, vagyis (annak az aszexnek akinek van libidója) nem irányul senkire, hanem csakúgy van, bárkire, bármire ill. senkire sincs szüksége ahhoz, hogy kielégüljön. Tehát ez valahol mégiscsak szexualitás, de nem kötődik valakihez mint előfeltétel: azaz nem a feleségére uizgul fel hanem csakúgy a pénisz izgatásával.
Én legalábbis ezt szűrtem le az elmondottakból. De hogy hogyan van, azt nem tudom.
Mert ugye olyan aszexeket is említ, akik tényleg semmilyen szexuális dolgot nem csinálnak.
Szóval úgy tűnik hogy ennek fokozatai vannak.
Talán a most általam leírtak kicsit érthetőbbé teszik a dolgot #5-ös számára, de nem akarok okoskodni mert nekem sincs elég tudásom erről. A kérdései viszont jogosak és érdekesek nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!