Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért fizettek szexért, miközben ingyenes társkeresők is vannak?
Figyelt kérdés
Olyan oldalak is vannak, ahol a férfi és a nő is csak szexkapcsolatot keres, tehát ingyen szexel veled. Miért fizetsz inkább pl a rosszlányokról valakinek?okt. 12. 11:28
3/16 anonim válasza:
Soha életemben nem fizettem szexért és a jövőben sem fogok.
4/16 anonim válasza:
Én nő vagyok, de én is abban a helyzetben vagyok, hogy csak akkor van szex, ha fizetek érte…
6/16 A kérdező kommentje:
2
Mi? Nem értem???? Elmondod?
okt. 12. 11:59
7/16 A kérdező kommentje:
4
Fizetsz egy pasasnak hogy szexeljen veled??? Ilyet még nem is halottam, hogy ez így is működhet :D
okt. 12. 12:03
8/16 anonim válasza:
Én még ahhoz is beszari vagyok, hogy elmerjek menni egy prostihoz, pedig szűz nem vagyok, és volt időszak, amikor volt rendszeres szex az életemben. De már olyan régóta nem voltam nővel, hogy elképesztő mód frusztráltá és félénké váltam. Már attól is tartok, ha egy nő esetleg közeledne hozzám, ilyen màr egyre ritkábban van, sőt szinte már semennyi.
9/16 anonim válasza:
Amiért a legtöbben k.rvázni járnak:
- Nem tud csajozni, itt viszont nincs visszautasítás, megy-fizet-dug, vagy
- olyan kategóriájú nőkkel lehet akiket amúgy nem tudna felszedni, vagy
- olyan speciális vágyai, fétisei vannak amit a legkönnyebben így kap meg
- mert megteheti, van rá pénze s egyszerűen, komplikációk nélkül jut rapid, azonnal fogyasztható szexhez.
10/16 anonim válasza:
Ja és partnerkeresők... minden nőre sok-sok-sok pasi jut. Még profi csajozógépként sem megy csettintésre! Megoldható, de nem annyira egyszerű, hogy beregelsz írsz 5 üzit és máris dugsz. Rosszlányokon nincs ilyen "probléma", felhívod és akár fél óra múlva már ott lehetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!