Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy mellű lányok, mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mellű lányok, mennyire szoktátok kipakolni a melleteket? Nem zavar, hogy sokan megnézik?

Figyelt kérdés
okt. 11. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Tini koromban szerettem kirakni, élveztem is ha megbámulták és dícsérték.

Mostmár azért ilyet nem teszek 27 éves fejjel. Ha kiraknám akkor max egy férfinek szólna egy randi vagy más hasonló dolog alkalmából.

okt. 11. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én is 27 vagyok, de a mai napig, ha úgy tartja kedvem, nélyen kivágott felsőt veszek fel. De sokkal ritkábban, mint fiatalon.
okt. 11. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Változó. Nézzék, mást úgyse tudnak csinálni.
okt. 11. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Èlvezem.
okt. 11. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Tini korszakom meghatározó élményei sokszor a mell méretem miatt alakult ki. Mai napig sem tudják sem férfiak sem nők “oda nézés” nélkül kibírni.
okt. 11. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon
okt. 11. 16:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!