Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék bátorságot venni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bátorságot venni arra, hogy elmenjek egy lakásos prostihoz?

Figyelt kérdés
Félénk vagyok a nőkkel, mert béna vagyok a szexben, illetve kicsi a péniszem. Nem vagyok szűz, volt időszak az életemben, amikor mondhatni rendszeres szexuális életem volt, de utoljára 3,5 éve voltam együtt nővel.
okt. 10. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudnék bátorságot venni arra, hogy az orrom elé nézzek ha megyek valahova? Kb ilyen értelmes a kérdésed. A prosti örül ha mész hozzá, pénz áll a házhoz. A pöcsméreted nagyon nem érdekli. A kuncsaftok többsége nem lepedö akrobata. (L3galább olyan béna mint te!) Nézz ki egyet magadnak és élvezz egy nagyot!
okt. 10. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Felhívod és odamész . Ennyi . Nem a pasit látja benned hanem a pénzt. Egy dildo vagy vagyna számára akihez tartozik egy test is.

Nem érdekli,hogy mekkora pélód,hogy béna vagy. Csak annyi,hogy told neki oda zsét aztán kurdmeg és tünés.

okt. 10. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Keress olyat aki vállal szüzesség elvételt és kérd meg, hogy vezessen be téged. Mintha szűz lennél
okt. 10. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy több különböző nőtől is kaptam megjegyzést a teljesítményemre és a méretemre is. Azért ez igazán el tudja venni az ember önbizalmát…
okt. 10. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De a prosti nem értékeli a tejestményed, nem az a dolga .csak dugdmeg és kész.
okt. 10. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora neked ? A prostit nem érdekli, de ha egy rendes srác vagy még egy sima nő se fog soha beszólni.
okt. 10. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Menjünk együtt?

De full te fizeted!

okt. 10. 23:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!