Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek az anyukájuk a közelben lakik, nem kopogott rátok amikor épp alkalmi partnerrel voltatok?
Figyelt kérdés
Hogy tudjátok megoldani, hogy ha nincs barátnőtök de szexuálisan aktívak vagytok és épp van nálatok nő, nehogy akkor állítson be egy piskótával?okt. 9. 19:15
1/5 anonim válasza:
Nem jön ide anélkül, hogy szólna előtte. Meg amúgy is ritkán jön.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk nem megy át hivatlanul. Vagy szimplán nem nyitsz ajtót
4/5 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Az én anyám tuti átjönne hivatlanul. Jöhet még válasz.
okt. 10. 07:55
5/5 anonim válasza:
4. Én is nő vagyok. De szimplán nincs kulcsa a lakáshoz, s ha rosszkor jönne át, akkor nem nyitnék ajtót. Aztán csak rájön, hogy hívjon ha be akar ugrani
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!