Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ruhában?
Figyelt kérdés
Melegítő szett(sem pólót, sem boxert nem hordok alatta)+ékszerek(nyaklánc, karkötő) vannak rajtam, de jobban érzem magam, ha ezek szex közben sem kerülnek le, csak lehúzom a felső cipzárját.okt. 8. 00:12
2/39 anonim válasza:
Érdekes felhozatal. Legalább vegyél fel valami szexibb szettet
3/39 anonim válasza:
Mondhatnám, hogy ratyi, meg ízléstelen, de úgysem értenéd…
5/39 anonim válasza:
Az ékszerek még hagyján, de a melegítő, még ha le is húzod a cipzárját elég lehangoló tud lenni nekem. De erről kérdezd meg azt, akivel lefekszel, hogy neki oké, vagy nem.
6/39 anonim válasza:
Ha csak a felső cipzárt húzod le akkor hogy rakja be a pasi?
A gyors ruhás szexnek is megvan a varázsa pl nyilvános helyen. De ha ennyire szégyenled a tested az elég lehangoló
8/39 anonim válasza:
De a kérdező fiú vagy lány? Mondjuk részemről kiábrándító ez a szett mind2 féltől…..de kinek mi.
#6al egyetertek, egy nyilvános helyen szexi tud lenni egy gyors ruhás szex.
Én viszont mondjuk otthon, ha már ruha, akkor valami szexi body/fehernemű, harisnya ….vagy ami partneremnek bejön. Pasin meg mondjuk egyenruha, öltöny.
9/39 A kérdező kommentje:
#6, #8 ha egy kicsit is menne az értő olvasás, és a gondolkodás, akkor egy ruhaneműből rájöhetnétek a nememre…
okt. 21. 12:13
10/39 anonim válasza:
Oke, bocs…..így éjszakázás után lehet nem úgy megy…..de egyébként meg , találkoztam már női öltözőben is boxerral. #8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!