Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki megélt ilyet, átmeneti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sellolany kérdése:

Aki megélt ilyet, átmeneti merevedési zavarnak mi állt a hátterében? Ha nem szervi gond okozta, milyen lelki okai voltak? Szerintetek egy nőtől mi várható el, hogy meddig legyen türelemmel?

Figyelt kérdés

okt. 7. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezer dolog lehet. Szitu leírás nélkül nehéz.

Lehet betegség, kor, kezdőként sima izgulás, vagy új partnerként. Lehet fáradtság, kimerültség, túl sok koffein, kevés alvás, de még húgyúti fertőzés is.

Minden attól függ, hogy hogyan áll hozzá, mennyire próbálja megoldani, stb. Pszichésnél viszont pont a nagyon megoldani akarás súlyosbíthatja, vagy gátolhatja a javulást.

okt. 8. 00:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál, ezeket mind tudom, személyes tapasztalatok érdekelnek. Sajnos a környezetemben nem tudok kérdezősködni, mert úgy érzem, lejáratnám a páromat, ha elmondanám bárkinek, hogy ez a gond. Fél éve vagyunk együtt, a barátaim, családom, munkatársaim jelentő részét ismeri, találkozik velük.

Nagyon bánt és frusztrál a probléma, nem tudom, meddig legyek türelemmel.

Azt mondja, ő se érti, nem tudja az okát.

okt. 8. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés meddig legyél türelemmel, hanem hogy miért... Szóval ha nem megy kivizsgáltatni magát akkor neki ez nem fontos. Ha neked fontos, akkor nincs mire várni.

Nekem volt már gondom, és szorongás eredetű volt a baj.

okt. 8. 01:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek volt ilyen gondja fitymaszűkület miatt amivel nem akart orvoshoz menni. Végül meggyőztem nehezen de utána nagyon rástresszelt és ezért voltak gondok. 1,5 évig tartott míg minden helyre állt. Mindig türelmes voltam és biztattam sosem volt ebből gond. Bár baromi hosszú idő volt, nehéz volt számomra is de megoldódott.
okt. 8. 06:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"pályafutásom" alatt, talán 3x mondott csütörtököt a pisztoly, nem tudom az okát, (szerintem nem fizikai), de szerencsére nem gyakori probléma és kiköszörültem a csorbát 😁.

Ha nálatok gyakori, akkor egyértelmű, hogy ki kellene vizsgálni.

okt. 8. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azt tudom mondani házas férfiként, hogy nálunk leginkább a feleségem hibája.

Nagyon kevés az intim helyzet pedig idő, alkalom stb lenne rá!

Sz@rik az egészre. Ezért amikor még már szexelni akarna én nem tudok átszellemülni egyből. Ha sikerül is 1-2 perc aztán el is sültem. Eleinte nem volt probléma, kívánta a szexet naponta többször is de egy ideje már csak a legutolsó vagyok neki a szex velem meg még annál is hátrébb van.

Nem haragszom rá ezért, hiszen hosszú évek vannak már mögöttünk.

Viszont engem akkoris bánt.

Volt már erről szó, szerinte ez így rendben van és normális. Csak a saját példám ól kiindulva tudok neked tanácsot adni, hogy Minnél többször legyetek intim helyzetben. Nem konkrétan szexre gondolok hanem inkább ölelés, simogatás stb.

okt. 8. 10:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!