Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan csajok akiket izgat ha tökön rúghatnak srácokat vagy ez csak a fétises srácok kitalációja?
Engem zaklatott egy pasi a neten, hogy bármennyit fizet, csak rúgjam tökön. Ez hónapokig ment, tán több, mint egy évig. De nem akartam, mert nem szeretem az erőszakot.
Végül 100 ezret adott az eseményért. De közben rájöttem, hogy mennyire élvezem
Nagyon ritka lehet. A legtöbb inkább azt élvezi ha őket mondjuk elfenekelik. Ha fordítva meg is teszik azt max pénzért, vagy a másik élvezetéért.
Élvezni szerintem kevés élvezi, nem szeretnek másoknak fájdalmat okozni.
Mo.-n nagyon minimális az olyan nő, aki agresszív, erőszakos vagy épp élvezi a dominanciát.
Talán, ha egyszer, valaha ez a társadalom elindul a fejlődés útján...
Létezik, de hihetetlenül ritka.
Beszélni már egyszer sikerült ilyen csajjal (aki tuti nem csajnak magát kiadó pasi volt) , de végül nem lett semmi mert eltűnt.
Túl sok srác közül válogathatnak a heréket szétrúgni szerető lányok ahhoz, hogy mindenkinek jusson, szóval becsüld meg ha talász ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!