Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok. Hány évesen láttatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Hány évesen láttatok először meztelen fiút?

Figyelt kérdés
Leginkább nem közvetlen családtagra gondolok, hanem más embert. Mi volt a szitu, hogy érintett titeket?

okt. 7. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
11 nudi strand.
okt. 8. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11 éves koromban azt ajánlotta a nálam egy évvel idősebb szomszéd fiú, hogy megmutatja magát meztelenül, ha én is. Először nem akartam, de aztán engedtem a rábeszélésnek és a kíváncsiságnak. Úgy érintett, hogy semmi erotikusat nem találtam benne, akkoriban nem érdekelt az ilyesmi, pusztán érdekesség és kíváncsiság volt. Nem bántam meg, de a végére már untam, mert a fiú nagyon sokáig elhúzta. Előtte naivan beleegyeztem, hogy addig nézhetjük egymást, amíg csak akarjuk. A szomszéd fiú szerintem nem így élte meg, mert folyton ismétlést szeretett volna, de nem jött neki össze.

14 éves voltam, amikor az osztálykircsin egy vetkőzős játék keretében több fiú osztálytársamat is láttam meztelenül. Ez viszont már úgy érintett, hogy kifejezetten erotikusnak és izgalmasnak találtam. A fiúk is hasonlóan érintette, aminek náluk igen jól látható jele volt. Semmi nem volt csak nézegetés. Ez alap feltétel volt és a fiúk szerencsére betartották. Rengeteget nevettünk. Jól szórakoztam, nem bántam, meg hogy, hagytam magam rábeszélni a részvételre.

okt. 9. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken olyan 5-7 évesek lehettünk, mikor négyen 2 fiú 2 lány zárkóztunk be majdnem minden nap a kinti wc-be és meztelenül tapogattuk egymás nemiszerveit, nem tudtuk mit csinálunk, csak jó érzés volt. Aztán lebuktunk volt egy kis cirkusz és többet nem csináltuk. Miután felnőttek lettünk sosem volt téma, sosem volt ez megbeszélve, amit ott műveltünk.
okt. 10. 13:48
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Idén nudista strandon nyaraltam a párommal (pasi vagyok) és tele volt 12-13 éves lányokkal akik a családjukkal voltak. Ebben a korban elég prűdek, pár kivétellel mind fürdőruhában volt, magasról tojtak a sok meztelen ember látványára, de mivel az adott partszakaszon én voltam a legfiatalabb felnőtt pasi, azért jól esett hogy néha néha megnéztek, néha megnézték a farkamat :D
okt. 12. 14:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb-12-13 45N
okt. 19. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!