Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Hány évesen láttatok először meztelen fiút?
11 éves koromban azt ajánlotta a nálam egy évvel idősebb szomszéd fiú, hogy megmutatja magát meztelenül, ha én is. Először nem akartam, de aztán engedtem a rábeszélésnek és a kíváncsiságnak. Úgy érintett, hogy semmi erotikusat nem találtam benne, akkoriban nem érdekelt az ilyesmi, pusztán érdekesség és kíváncsiság volt. Nem bántam meg, de a végére már untam, mert a fiú nagyon sokáig elhúzta. Előtte naivan beleegyeztem, hogy addig nézhetjük egymást, amíg csak akarjuk. A szomszéd fiú szerintem nem így élte meg, mert folyton ismétlést szeretett volna, de nem jött neki össze.
14 éves voltam, amikor az osztálykircsin egy vetkőzős játék keretében több fiú osztálytársamat is láttam meztelenül. Ez viszont már úgy érintett, hogy kifejezetten erotikusnak és izgalmasnak találtam. A fiúk is hasonlóan érintette, aminek náluk igen jól látható jele volt. Semmi nem volt csak nézegetés. Ez alap feltétel volt és a fiúk szerencsére betartották. Rengeteget nevettünk. Jól szórakoztam, nem bántam, meg hogy, hagytam magam rábeszélni a részvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!