Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy olvasgatom sok nőnek van dildòja,gondoltam meg lepem a nejem ,szereti is jó vastag és eres rá kérdeztem mi lenne ha még egy farok lenne benne? de igazi, el pirult lehet benne lenne egy hármasban...
Figyelt kérdés
okt. 7. 14:13
1/9 anonim válasza:
Mi is játszottunk a férjemmel játékokkal, de a hármasban sosem lettem volna benne.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,nem voltam szégyenlős meg kérdeztem de nem volt a válasz,na kaptam is tőle rendesen ...ment a zöld
okt. 7. 14:26
3/9 A kérdező kommentje:
1-es irhatok privátban?
okt. 7. 14:27
4/9 anonim válasza:
ezután kezd el mondogatni szex közben hogy, most egy másik pasi csinálja. mintha valaki más lenne és nem a dildo jó kis szerepjáték. lehet hogy csak fél,
5/9 A kérdező kommentje:
4-es jó nagy marha voltam mikor fel hoztam ezt , nem menne hármasba próbáltam el viccelni.. nem is kaptam puncit pár napig😆
okt. 7. 14:47
6/9 anonim válasza:
Ketten is el lehet játszani a hármas szexet. Mi is szoktuk. De harmadik féllel nem szeretnénk.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Nyiss szotarat, tanuld meg. Ige elott allo igekoto. Meglepem es nem meg lepem.
9/9 anonim válasza:
Jotanacs. Valamint, rakerdeztem es nem ra kerdeztem. Ez azert fontos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!