Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inzulinrezisztencia esetén , gyógyszere kezelés alatt csökkenhet a libidó?
Figyelt kérdés
Február óta diagnosztizáltak IR-rel. Előtte egy kicsivel és azóta feltűnően észrevettem, hogy csökkent a libidóm. Nem kívánom a sexet, nem a páromat hanem magát az aktust sem vele sem amúgy... Szedek gyógyszert is, amiota szedem a hajam állapota is romlott. Esetleg lehet emiatt a libidó csökkenés is?okt. 6. 22:38
1/6 cinderella_ válasza:
Lehet. A hormonok igen aljasak tudnak lenni. 😞 IR mellett a pajzsmirigyed rendben van? 🤔
2/6 anonim válasza:
Remelem nem tedted tonkre senki eletet. Hogy ugy allitod be o az undorito es azert nem megy.
3/6 anonim válasza:
Én is IR-es vagyok. Szedek gyógyszert. Én nem tapasztaltam, hogy csökkent volna a vágyam, sőt. De mindenki más, lehet hogy előfordulhat.
A haj másik téma, az nálam is katasztrófa.
4/6 anonim válasza:
Inzulinrezisztenciával küzdőknél előfordulhat libidócsökkenés, mivel a többi hormon, így a tesztoszteron termelődését és működését is megzavarja. A hajprobléma a gyógyszer mellékhatása lehet. A libidó romlása mellett gyengülhetnek a kognitív funkciók, nőhet a testzsír és csökkenhet az izom mennyisége.
5/6 A kérdező kommentje:
Sokat aggódom emiatt, mert tudom hogy szeretem a páromat és lelkileg eléggé megterhel ez a szituáció. Mielőtt gyógyszer szedtem volna nem volt ilyen problémám a testi közeledéssel...
okt. 8. 09:17
6/6 A kérdező kommentje:
1/5
A pajzsmirigyemmel is volt némi probléma, de gyógyszeres kezelés óta már a legutóbbi lelet alapján határértéken belüli
okt. 8. 09:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!