Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori egyes férfiná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori egyes férfinál, hogy lehúzza a nő lábáról a harisnyát vagy zoknit róla?

Figyelt kérdés

Van olyan férfi, aki mondjuk példának hogy munka után hazatér nője, csaja, felesége, leül egy hosszú nap után, a pasi meg leveszi a lábfejéről, lábáról a harisnyáját vagy zokniját, mert úgy oda van érte lábfejéért, vagy a lábáért és (példának( meg masszírozza.

Ez mennyire jellemző ez a jelenség? van vagy volt olyan aki csinálta ezt?

okt. 6. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, szoktam levenni a csajom, feleségem lábáról a harisnyáját, zokniját.
Igen volt már ilyen.
Nem jellemző, nem szoktam levenni róla harisnyáját, zokniját..
11 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert már néhányszor láttam ezt a jelenséget..

Tapasztalt válaszókért köszönöm...

okt. 6. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"úgy odavan a lábáért" - aki ezzel a kiindulással vág neki, az lábfetisiszta ezért csinálja.

Mások meg szimpla kedvességből időnként mert tudják, hogy szereti a párjuk ha a lábát masszírozzák (mindenféle szexuális töltet nélkül).

okt. 6. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy lábfetisiszta vagy tesó!

Hanem az, hogy a kérdésed hemzseg a helyesírási hibáktól, süt belőle a kúltúrálatlanságod és csak tovább rontod az ebben a fétisben 'szenvedők' helyzetét.

okt. 7. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:

3# Nem mindenki tud úgy írni például telefonról ki írni kérdést barátom!

A másik az hogy pont az ilyen beszólások miatt, mint ahogy te is, romlik az oldal, komolyan álladóan be kell linkelni azt kérdést hogy miért romlik, nem tanultok belőle? ennyire unatkozni nem lehet..

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

okt. 7. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Van persze,szokta is kérni 12 órát talpal a nejem imádja ,de aztán be indul és át megy valami kellemesebe
okt. 7. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezzel kapcsolatban felmerül bennem a kérdés hogy meg is szagolja? Mert én mondjuk nem vagyok szagmániás sőt amennyire lehet kerülöm ugyanakkor mint harisnya fétises akit szeretek annak szívesen megszagolnám egy nap után mennyire izzadt, milyen szaga lett :D
okt. 7. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam lehúzni róla a harisnyát hanem azon keresztül masszírozom meg a fáradt lábait. Plusz utána pedig garantált egy kis footjob cserébe 🤭
okt. 11. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Én még nem találkoztam ilyennel, aki le akarta volna húzni a harisnyámat. Simán csak azon keresztül simizte/masszírozta.

35/n

tegnap 22:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!