Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero srácok! Ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok! Ha egy meleg srác megkeresne titeket azzal, hogy csiklandozná a talpatokat, amiért fizetne is, megengednétek?

Figyelt kérdés
Velem most ez történt. Csak csiklandozni szeretne, és csak a talpamat. Ti mit gondoltok?

okt. 5. 23:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Igen
okt. 5. 23:59
 2/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem.
okt. 6. 00:24
 3/25 anonim ***** válasza:
55%
Nem. De te azért remélem nem az én válaszom alapján szeretnéd élni az életed
okt. 6. 02:35
 4/25 anonim ***** válasza:
76%

És utàna mi lesz? Ha neki jó, gondolod leáll? Ha neked is jó, akkor jön a kapcsolat?

Férfiként mondom, egy másik férfi hozzám ne férkőzzön ilyen bizalmi érintéssel! Te heteró vagy, ő meleg. Maradjon így.

okt. 6. 05:19
 5/25 anonim ***** válasza:
49%
Vicces. Amugy ha normalis a srac es neki ez jo nem lenne ellenemre, hogy ezzel penzt is keressek.
okt. 6. 05:52
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem igen, de ez attól függ mennyire szimpatikus. Ha szimpatikus, akkor megengedném, de kikötném a játékszabályokat, hogy meddig mehet el, mi nem fér bele, stb.
okt. 6. 06:32
 7/25 anonim ***** válasza:
21%
Felőlem le is szophatja a 20cm-t ha helyes de csak cumi
okt. 6. 07:31
 8/25 anonim ***** válasza:
22%
Mennyi az annyi? Ez a kérdés
okt. 6. 08:09
 9/25 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Mondom ezt úgy, hogy csiklandozás fétisem van. Én szoktam fizetni nőknek, hogy csikizhessem őket.
okt. 6. 09:36
 10/25 anonim ***** válasza:
45%

ennyi és fizetne is?

bármikor!

okt. 6. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!