Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a női spriccelés?
Tisztázzuk!
Egy 2022‐es japán vizsgálat szerint a húgyhólyagból származik ez a folyadék. Elmondom, hogy CSAK 5 nőt vizsgáltak meg, amire szerintem hibás alapozni!
Ugyanis korábbi kutatások során más orvosok/tudósok nem találták a vizelet összetevőit ebben a folyadékban. Tehát? Nem származhat a húgyhólyagból!
Én személy szerint kimondott spriccelős nő vagyok.
Akik szerint pedig továbbra is pisi/vizelet a spriccelés, ti még nem láttak tejszerű spriccelést! Hivatalosan így nevezik, és igen, tényleg létezik ilyen is, én is képes vagyok rá! Szóval, az is pisi lenne? (:
Ja, és nem a krémnek nevezett sűrű fehér hüvelyváladékról beszélek, ami a hüvelyből jön, habár én arra is képes vagyok ^^ de nem arról van itt szó most.
Szóval, én áltálabán vizeset, de van mikor fehéreset/tejszerűt is szoktam spriccelni, viszont a vízszerű SEM lehet vizelet!
A Skene-mirigyek termelik mind a 2 fajta folyadékot, ez a mirigyes terület a húgycsövünkön van rajta, beljebb egy ponton, ez lenne az a bizonyos G-pont. Ja, és olvastam olyat is már, hogy a legtöbb nőnek nem fejlődik ki a G-pontjuk, talán ez magyarázat is lehetne arra, hogy a legtöbb nő miért képtelen a spriccelésre.
Ha belegondoltok jobban, akkor lehet benne valami, mert a spriccelésnek nem ismert a funkciója, az is lehet, hogy nincs is.
Egy biztos, nekem nagyon fejlettek lehetnek a Skene–mirigyeim! Rendesen ki is tapintható a G–pontom, szinte nyugalmi állapotban is! Olyan, mint egy hólyagszerű valami, ami egyre jobban duzzad is, ahogy izgulok.
Na, de ne csak a levegőbe beszéljek!
Többször is kipróbáltam már, hogy felkelés után elmentem pisilni, mint mindenki, azután pedig mindig elkezdtem masztizni majd úgy, hogy előtte nem ittam semmit sem, és láss csodát!
Ugyanúgy, ugyanannyira, ugyanolyan sokat spricceltem mindig és ráadásul többször is, ahogy szoktam! Igen, személy szerint nekem még csak az orgazmushoz sincs kötve a spriccelésem.
lyen a genetikám, ilyen vagyok. A női nemi szervek nagyon tudnak különbözni egymástól működésben is.
Minden, amit leírtam magamról, az ÖSSZES férfi is nagyon jól tudja, akiknek volt közük hozzám valaha is!
Remélem, kielégítő válaszokat kaptatok a legtöbben! <3
Aki pedig nem hiszi, az így járt!
20‐as éveim elején járó nő vagyok. Privát üzeneteket is szívesen fogadok! ;)
19 és igazad van! A Kérdező kissé túlzásokba esett már, mondanám hogy vagy nem kapott elég privatot vagy feltünősegi viszketegsegben szenved, tulmagyarazod ezt..mi a végcélod??
20 as szerencsés a barátnőd ☺️😇🥰
A 21-es a 12-es!
Még 24 óra sem telt el, hogy válaszoltál nekem. Oh, és hol említettem volna én olyat, hogy csak beszélgetni szeretnék, főleg nőkkel? Sehol, de ennek sem lett volna különösebb akadálya amúgy, hogy beszélgessek veled, de így nincs kedvem, hogy itt felkérdezel engem... Nem is értem, mire fel?!
A vizelet is lehet színtelen, sőt szagtalan, pláne amíg friss. De miért kell annyira bizonygatni, hogy nem pisi? Szerintem a legtöbb férfit kicsit sem zavarná, ha az lenne. Legalábbis engem biztos nem ;)
Egyébként, ha megengedsz egy visszakérdést, mindig G ponti orgazmus esetén spriccelsz? Vagy csiklóinál is?
29: volt, akinél néha jött, de soha nem tudtam előre, hogy mikor lesz - állítólag ő sem
volt, akinél a G-pont ingerlésére jó eséllyel el lehetett érni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!