Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megkért múlt héten hogy vágjam le neki a szörzetét ott lent...Megbizik bennem, ha ezt kérte?
. Megcsináltam neki :D
Ti megcsinálnátok? Vagyis bevállalnátok...?
:D:D
nem.amíg van keze,és eléri odalent,csinálja maga.azt sem engedném hogy a párom borotváljon,ez már túl intim nekem,pedig aztán tényleg nem vagyok se prűd,se maradi :)
egyébiránt meg letörném a kezit ha megpróbálná tarra borotválni magának...
Én nem tudom lehet én vagyok fura gondolkodású de én semmi különlegeset nem találok abban ha egy pár egymásnak vágja le!Lehet pont izgatónak találta vagy épp ügyesebbnek a Párját!
Valahol biztos a bizalom jele de olyan értelemben mint ahogy megkérem a Párom vágja le a hajam mert tudom nem rontja el!Szzóval nem érzelmi bizalomról szól szerintem!
Amúgy nekem is a Párom vágta le elöször még 10 éve!
Számomra a harmadik válasz elég furi mintha undorral beszélne/irna arról hogy bedugja!Nem arra kérte a Párja hogy törölje ki a .....-ét!Én személy szerint izgatónak találtam és ha a Párom kérne én is levágnám neki gondolkodás nélkül!Persze nem tar kopaszra!!!!!
Én levágnám neki rövidebbre, de nem borotválnám le.
Ha erre megkér akkor miért ne. csak félnék h megvágom
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!