Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még egy jó ötvenes hatvanas férfinek sportos jó borotvált szőrtelen teste és szép nagy pénisze és makkja is!?
A héten lettem 50.
A testem vékony, inas, 56 kiló (nem izmos, de nem hájas).
Felsőtestem lényegében szőrtelen (hóalj, bimbók szőrösek, illetve van a szélesedő háromszög a köldöktől lefele). Lábam, fenekem, farkam extrém szőrös.
Farkam szép és M-es kategória. Makkom nagy, L-es ktegória.
Spriccelni még néha tudok, ha sokáig tart a nemi izgalom az elélvezésig, de jellemzően inkább már csak erősen bugyog. Nem lövöldözöm össze a fülem, a hajam és az ágytámlát, mint 17 éves koromban, de ez természetes és a korral jár.
Spermám mennyisége az elélvezés gyakoriságának függvénye, alapból szerintem átlag felett termelek.
Összegző válasz: részben lehet. 😀
Simán lehet jó teste, van 1 60 éves kollégám, jó teste van, izmos stb. A pöcse nem érdekel, Amúgy sem meztelenkedni senki nálunk az öltözőben. Viszont csak az arcán látszik, hogy idős, illetve fehér a haja.
Nekem még tinédzser koromba sem spriccelt...
Ez szerintem egyénileg változik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!