Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik intim szőrtelenítésre járnak, milyen? Érdemes kipróbálni? Van valamilyen szexuális izgalom benne?
Első alkalommal mikor voltam felállt, kellemetlen volt, elnézést kértem és próbáltam kézzel takarni. Mondtam hogy ha meztelen vagyok és jön egy lány, ösztönösen ez van. Nem ért a farkamhoz én tartottam el hogy tudjon dolgozni.
Következő alkalommal mondta hogy mesélte egyik barátnőjének és kéri a számom.
Nyilván lehet viccelt, de lehet elmondta.
Nem dobott ki, nem volt szex, semmi, tudta és látta rajtam hogy kellemetlen nekem is..
Mára már nem áll fel ha hozzá megyek, és kiderült tényleg elmesélte a dolgot és a barátnője komolyan gondolta. Felhívtam, és vele viszont volt futó kalandom. De ez már tényleg azon múlt hog felnőtt emberek tudják az igényeiket.
6-nak, 5ös vagyok.
Átlag feletti és mások által jóképűnek mondott, 195 centis, szélesvállú faszi vagyok, jó humorral.
Tini koromban félénk srác voltam, amint elvesztettem a szüzességem és megtudtam ez a méret hova is tartozik, akkor lett önbizalmam.
Kérek mindenkit ne pontozzatok le, ha nem tetszik amit írok. Újabban nagyon toxic lett megint a gyakori közössége. Köszönöm és jó hétvégét!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!